Kérdés

  • {{f.name}}
{{errorMessage}}

Honda CBR 250RR 90-93 ig . Tapasztalatok ?

A fenti tipussal kapcsolatos tapasztalatok,szervizelés stb témakőrben érdekelnének !

Husqvarna 610 TE összerakás

Husqvarna 610 TE m van. Levettem a berugókar felöli deknit és valamiért mikor visszarakom a váltókarnál lévő rugó kiakad ha váltok és nem működik tovább. Látott már valaki ilyet? A dekniben lévő stiftnek hol kell lenni? Előre is köszi.

Heidenau K76 tapasztalatok

Sziasztok! Kinek milyen tapasztalatai vannak? suzuki dl 650 kellene gumit vennem ki mit ajánl? inkább aszfalton használnám kb 90% -ban 10% földúton ,válaszotokat előre is köszönöm!

Plasti Dip tapasztalat

Sziasztok érdeklődnék, hogy van a valakinek tapasztalata a plasti dip(folyékony gumi)minőségéről illetve tartósságáról?Videók alapján magas nyomású mosót simán bírja, de mi lehet a vegyszerekkel?pl motor felnijét ha lefújja a plasti dippel az ember. Ugye lerakódik a fékpor olaj stb. mivel vagy hogy lehet esetleg leszedni. Meg a éri ilyennel lefújni szerintetek? Azt tudom hogy ha az ember megunja simán le lehet szedni nem bassza a fényezést.

Kenguru vagy marhabőr

hali fórumban nem kapok választ ruhavásárlás lesz esedékes nálam és érdekel hogy mivel jobb a kenguru bőr mint a marha?

Passzol-e a 650-es dominátor veztengelye és szelep himbái az xl 600r-be?

Az eredeti xl-ét már nem tudok találni és azért érdekel.

Profilkép miért nem mászik a helyére?

Kedves SM! Mióta megújult az oldal azóta próbálok profil képet feltölteni.... de nem marad meg! Feltölti megjelenik a kis kockába rányomok a pipára meg a mentésre és mikor megnézném a profilom ugyan úgy üres a kép helye. Próbálkoztam már ezer féle variációval de semmi. A borítóképpel ugyan ez a helyzet, de most valami oknál fogva az a kép véletlenül ott maradt... Ez mitől van? MI a megoldás? Köszi.

Milyen fagyálló kell egy 2002-es Honda CB 600 Hornetbe?

Hali. Van egy 2002 es honda hornetem. Milyen fagyálló kell bele? Kôszi

Miért nem tudok videót és fotókat feltölteni?

Milyen formátumban lenne megfelelő? Azt írja a videóknál, hogy konvertálás folyamatban, de már 1 napja folyamatosan. Megpróbáltam 4 féle formátumban, de egyik sem jelent meg az oldalon. Köszönöm a segítséget!

Rieju Rs1 típusú versenymotornál hol találom a motorszámot

Rieju rs1 50 cc-s Evolution típusú a versenymotor. (alvázszámra rábukkantam de motorszámra nem. Köszi a segítséget előre is :)

FC-MOTO.DE

Elnézést, ha kicsit off a téma, de azt szeretném megtudni, hogy rendelte-e már valaki erről az oldalról? Ha igen, akkor kérem, hogy ossza meg a tapasztalatait! Nagyon szépen köszönöm!

Hogyan tudom törölni a profilomat?

Szeretném törölni a profilomat és minden fotómat,mert már nem tetszik az oldal. Kérem ,hogy írjátok le a folyamatot mert sehol nem találom ezt az opciót. Köszönöm.

Ha egyesből egyből hatodikba teszem

Akkor lehet valami baja a motromnak?

Miért nem működik?

A saját galériáimhoz legyen az kép vagy 3gp nem tudok hozzászólni se válaszként se új üzenetként !warum?

Pontos olajszint,és miért kopog indításnál egy jóidejig alapjáraton?

Üdv. Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Yamaha xt 600-as-om, nem tudom hogy mérjem a pontos olajszintet. A service manual ír mindenfélét, pontosan nem tudom hogy érti. Jelenleg olyan 2.7 20W40-es Repsol olaj van benne, hideg állapotban nem éri el a nívót, de ha megyek egy kört, feltermeli a tartályba, mivel száraz kartelos. Mi a pontos szint? Jó ez így? Mikor a helyes, mikor kell néznem? Mert viszont hidegen füstöl, és biztos fogyni fog belőle. Hogyha beindítom hidegen-meleg egyaránt, valami zörög/kopog benne, olyan mintamikor még nem kapja fel az olajat. Pedig már felkapta, de alapjáraton még zörög, ha felpörgetem elhagyja. Miért van ez? Gyenge az olajszivattyú? Ha felpörgetem, betömít az olaj gondolom, és azért jó. A Dugattyú lehet kopott, és az zörög benne? Lehet hosszútávon ebből bajom? Amúgy indul első rúgásra, megy mint a barom, melegen nem füstöl, nagyon jó motor. De olyan "gondokkal" küzdök. Köszönöm előre is a válaszokat :) A service manual az önindítóshoz van, de lényegében tudtommal ugyanaz. 1 évvel fiatalabb csak. Nekem 1990-es 2kf kódú a motorom. A manual-ba pedig 91.

Mobillal az SM-on

Sziasztok! Ezt a kérdést azért itt teszem fel, mert remélhetőleg nem csak nekem akad problémám a telefonnal való böngészés az SM-on.... A hiba a következő 1. a képeknél vagy a videóknál nem jeleníti meg a hozzászólásokat! Ha rá kattintok akkor kiírja hogy javaScript 2. megnyitom a fotókat, azon belül bármelyik képre kattintok azt még megnyitja, de ha konkrétan egy képre kattintok akkor kiírja hogy {{ photo.description }} Most akkor mi a baj??? Java script engedélyezve van (Samsung S3), de az ithoni tablettel és más telefonokkal is ezt csinálja!! Nektek működik a telefonnal?? Le kéne tölteni valamit? SM ezt még netán fejleszti? Beállítási problémám van? A Válaszokat előre is köszönöm!

Van valakinek Kawasaki klr 250 hengerfeje?

Hat kellene vezmű tengely.szelep himbak neg hengerfej. nagyabol komplett hengerfej kellene

Szeretitek a trollokat?

Kedves SM!Ha,már megújult az oldal,akkor a trollokkal,miért nem tudtok valamit kezdeni?Nehéz lesz megszokni az új designt,de még mindig könnyebben fog menni,mint elviselni ezeket az embereket!Az,hogy törölgetitek a hozzászólásaikat,semmit nem ér!Likvidáljátok őket,vagy adjatok rá esélyt,hogy ezt maguk is elvégezhessék!Ez,szerintem egy konstruktív javaslat.

Hogyan kell keresni a fórum hozzászólásai között?

A téma adott : "guminyomás K5 ezer M7 pálya -5C" . De ugyan így érdekelne milyen téli gumit lehet használni. :)

Kedvencek?

Valaki felvilágosítana, hogy a kedvenc videókat, fotókat, amiket az évek során bejelöltem itt az oldalon magamnak, ebben az új rendszerben hol lehet elérni?

Mit változtatnál az új oldalon? Mi tetszik, mi nem?

KONSTRUKTÍV javaslatokat várunk a megújult oldallal kapcsolatban. A kinézet itt-ott még változni fog, ezért várjuk az ötleteket.

Mi ez a Tárgyaló?

Ez lépett az üzenőfal helyére? Logikusan igen, mert ezt a legkönnyebb elérni a Fórum menüből, és régen ott mentek az ilyen jellegű kérdések...

Hogyan tudok a régi profilommal itt a megújult oldalon belépni?

Hogy tudok a règi profilba belèpni? Nem felhasználó nevet kèr,ha nem email cimet...

Milyen guminyomás ajánlott ha pályamotorozni szeretnék?

Mindefélét lehet olvasni, de jó lenne ha valaki megmondaná ilyen nyomással kell felmenni a pályára.