Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Mijen olaj kell a polaris sportsmanba

0 Sziasztok ha tud valaki segíteni azt megköszönném pár napja vettem egy polaris sportsman 700-as quadot de nem tudom hogy mijen olaj kell a motorba előre is köszönöm

BMW C650 vélemények

0 Sajnos egyetlen magyar fórum sincs a kérdésben emlitett motortipussal kapcsolatban. Jópár darab van belőle eladó, de tulajdonos véleményeket, vásárlási tanácsokat nem találtam. Burgman 650 vagy BMW C650?

Kawasaki Er6f kipufogót szeretnék cserélni.

4 Üdv. Kawasaki Er6f-en kipufogót szeretnék cserélni egy gianellit vagy akrapovicot , és az lenne a kérdésem hogy egy zx6-r-röl(2004) pászolna rà? - motort még most hozzák külföldröl. És hogy annak is a vége 51mm-es ? Az er6f-nek...?

Folytást, hogy lehet megszüntetni Hondánál?

1 Honda CBR 500F PC20(1988-as évjárat) 35kw van lefolytva és szeretném a gyári 56 kW-ra emelni!Mi lenne a teendő,milyen alkatrészt kell vennem és hol?Ha fúvókát kell cserélni mi a méret és hol tudom beszerezni?

Dekompresszor

1 Szisztok A honda xl 600rm nek kell dekompresszor hogy öninditóval beinduljon? A választ előre is köszönöm.

Motor épités

0 Sziasztok 97 es nx500 as dominátor idomjai jok a 93 as nx 500 asra?

Abs visszajelző

2 Sziasztok Egy Honda CB1000R büszke tulaja vagyok immár egy teljes hete. Van valami ami nem hagy nyugodni és pedig az abs visszajelző a műszerfalon. Inditás után is égve marad,viszont ha elindulok kb 20 km/h felett kialszik. Ez az abs hibáját jelzi vagy egy normális? A választ előre is köszönöm

Ti milyen motort ajánlotok nekem?

4 19 éves vagyok, 90 kiló (ha ez számít valamit), és ~195cm magas.A2-es jogosítvánnyal rendelkezem. Van motoros előéletem, mármint dombon kiskorom óta quadoztam, motoroztam. Jelenleg egy Kawasaki klr 600-am van, viszonylag hozzá vagyok szokva a nagyobb súlyhoz. Amit eddig kinéztem az Suzuki DRZ 400SM(ami a problémám vele hogy nem találtam eddig túradobozost). Első utcai motor vásárlás előtt fogok állni nyár vége felé, van még időm. Szeretnék a jövőben túrázgatni, de egyébként munkába, suliba járnék vele. Már olvasgattam cikkeket ezzel kapcsolatban, de kevés helyen tértek ki a méretekre. Kawasaki er-5-ön tanultam, és tettem le a jogosítványt, nem jött be abból a szempontból hogy előre kellett hajolnom, és kicsinek éreztem. Lényegre térve a kérdésem hogy szerintetek ezen adatok alapján milyen motor lenne az amin elférnék, beleférne a A2 kategóriába és lenne elég keretem a megvásárlására, és fenntartására. (max 800e. nem szeretnék abba a hibába esni hogy megveszem a motort, és nem tudom megvenni a teljes felszerelést.) Olyan cikkeket várok továbbá amik ilyen témával foglalkoznak. (igen én is keresgélek). Köszönöm a válaszokat, és hogy időt szakítottál arra hogy elolvasd, és foglalkozz a témával!

Mitol jon csapagyas hang a motorbol?

1 Sziasztok. Van egy honda cr 250-esem ziripelo csapagyas hangot kezdett adni,gazadasra felerosodo hangot adott, kicsereltuk a fotengely csapagyakat+szering . Mikor megjott a csapagy es megforgattam hangosabb volt mint amit kivettunk , de beleraktuk mondvan hogy uj es majd kap kenest, osszeraktuk a motort es meg mindig olyan hang jon a blokkbol, lehetseges hogy a csapagy rossz volt? Szedjuk szet ujra?

Mennyi olaj kell a telóba?

2 Sziasztok. Van egy Honda Cr 250-esem és azt szeretném kérdezni hogy mennyi olaj kell a teleszkópba. A válaszokat előre is köszi.

Mi lehet a gond a motrommal?

2 Sziasztok. Van egy aprilia tuareg wind 600- asom, és a világítás nem a legjobb de ha rálépek a fékre vagy használom az irányjelzőt akkor felerősödik és elhalványul. Most pl a lámpák a műszerfalon halványan világítottak a kis lámpák és szinte alig volt világítás. A válaszokat előre is köszönöm.

Milyen tuning alkatrészek jók yamaha tzr 50 hez?

0 Van nekem egy yamaha tzr-em amin a blokk 70-es de minden más gyári.Azt szeretném kérdezni hogy milyen fajta sport légszürőt , sport karburátort, sport kipufogót javasoltok hozzá?

Beverly 500, fordítva tettem az akksira a polaritást...

1 Azt szeretném kérdezni aki ért az elektromossághoz, hogy mekkora bajt csináltam magamnak ezzel, a biztosíték kiment, egyet találtam oldalt, azt kicseréltem, de még mindig nem megy a benzinpumpa a gyújtás ráadásánál, és az index sem működik, van e még eldugva valahol még biztosíték? Köszönettel: tabandras

Kawasaki EL250

0 Sziasztok Segitségre lenne szükségem.Hogy lehet leszerelni a motor bal oldali deknijét,ugyanis a csavarokat mind kivettem,de a sebváltókar mögötti fémlap nem engedi,hogy kivegyem ,mit és hogyan kell még lebontsak?

Megbizhatóság

0 Szia.. Mi a véleményetek az aprilia sportcity cube 125 2008 ról? Megbizható gépek? Mennyire tartós robogók? 4500 mérföld van benne .. köszönöm

50 köbcentis supermoto-val, mennyire lehetséges egy 200 kilométeres túra?

4 Van egy 50-es supermotom, amivel szeretnék elmenni túrázni. Mennyire bírna egy 200 kilométeres utat? Motorilag teljesen rendben van. Utazó tempója 70 körüli, végsebessége 100-110.

suzuki gs 500

1 Azt szeretném kérdezni hogy a csutkakormányt leszeretném cserélni túrára és hogy bovdeneket illetve kábeleket nem kell e meghosszabbítani hozzá ?????

Suzuki vl intruder 1500

0 Sziasztok,vettem pár napja egy 2006 -os intrudert 1500-as ,csak az vele a bajom ,hogy le lett ültetve ,az előző gazdája alacsony volt. Szerintem kutyacsontot rakatott bele másikat ,az eredetinek a hosszát szeretném megtudni ,teljes hossz ,és a fúrat közép távolságot ,köszönöm .

olajkémlelő ablak

1 üdvözlök mindenkit új vagyok itt 2 hete vettem egy er5-öt és a mosás takaritás lánctisztitás után az olajablakba egy érdekes folt keletkezett.Esetleg járt már igy valaki? mi lehet ez /víz/

Honda xl 600 rmg

0 Az xl 600 rmg be bele lehet e rakni az xr 600r himbáit és vezerműtengelyét?

suzuki tsr 125

3 járó motornál be rakom egybe ránt egyet és lefullad mi lehet a baja?

Lánckerékre lyukat fúrni lehetséges állványos fúróval?

1 A történet az, hogy van egy 50-es Rieju mrx-em, kopott lánckerékkel (nagyon kopott). Bevittem két motoros boltba, sehol nem tudtak segíteni, nem találtak ilyen lánckereket. interneten találtam egyet egy webshopba, amiről azt hittem ugyanolyan lesz, de mint kiderült a csavarok helye kb. fél centivel lejjebb van mint az eredeti lánckeréken. Ezt szeretném megoldani, úgy hogy, a lyukat ovál alakká fúrjuk. Sajnos cnc-s nincs a közelben aki ilyet tudna csinálni, viszont állványos fúró van. Létezik hogy ezzel ki tudnánk fúrni a lyukat, vagy nem igazán lehetséges?

Szevasztok

0 yamaha yz 125 1989 es évjáratú 3JD kódos motoromhoz keresek komplett kuplungot kosár nélkül illetve kuplungdeknit akinek van kérem jelezze

Tud valaki segíteni Yamaha '09 r1 rn22 kuplung problémával?

0 Hali! Olyan problémám van a kuplunggal, hogy nem választ szét teljesen. Álló helyzetben könnyen neutrálba megy, de viszont mikor 1be dobom kicsit viszi a motort. Utána jártam, ettől az évjárattól a gyártó kihagyta a "judder springet" ami a legelső lamellák között van. Az a kónuszos "rugó" ami elméletileg segít a szétválasztásban. Esetleg valakinek hasonló probléma? Köszönöm a válaszokat