Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Sziasztok.

2 Sziasztok. Keresek egy videót, ebben kérném a segítségeteket. Egy motoros ruhába öltözött fiatal, járkál, unatkozik a szobában míg kint esik az eső. S mikor eláll nyomban motorra pattan. Ha valaki tud segíteni előkeríteni azt megköszönném. Üdv szikla.

Mennyi a TELJES forgalomba helyezési költség?

3 Sziasztok az lenne a kérdésem egy külföldi lejárt papiros motor teljes itthoni forgalomba helyezési költsége mennyi? adatok: 2003-as 11.havi 25kw-os 600ccm-es

Suzuki Sepia Kezelési Útmutató

1 Pár napja vásároltam édesanyámnak egy Suzuki Sepia robogót. Sajnos semmit nem tudok róla és egy kezelési útmutatót sem találok hozzá. Bármi nemű segítséget elfogadok, amit előre is köszönök szépen!

Láncszem keresés

0 Iris 520 FB lánchot keresek 2 szemet, ha valakinek van esetleg vevő lennék rá!

Ez milyen motor?

3 Meg tudnák mondani, hogy ez milyen motor? DRZ-re tippeltem de annak szerintem magasabban van a tankja mint ennek... Köszönöm előre is!

sziasztok , valaki szabolcs megyéböl motorszerelőt tudna ajánlani?

1 Szabolcs, esetleg hajdú

Aprilia sr 50r

1 Érdemes kivenni a folytást az 50ccm-es motrorból, a rendőrők szólnak érte illetve bírságolhatnak?

Miért nem játsza le a telefonom a sisakkamerából kiszedett mikro sd kártyán lévő felvételt?

0

Miért nem húz alacsony fordulaton a KDX?

2 Sziasztok.Van egy 125ös 91 es kdxem. Alacsony fordulaton irto gyenge.Tudom h 2t de lenyelezem 1 esbe es méterek kellenek neki utana húz rendesen.Illetve azt is csinálta hogy mielot nyit a power nem kap uzemanyagot berángatott majd utána indult meg.

Aprilia Futura RST 1000

2 Sziasztok. Tudja-e valaki hogy hol lehet hozzájutni RST 1000 computerhez-vezérlőhöz? A probléma az hogy kezdetben néha villogott az EFI lámpa,de még semmi zavart nem okozott. Ez után gyújtás probléma akadt,főleg ha a motor egy kisebb út után bemelegedett,akkor ha leállitottad a motort meg kellett várni még lehül hogy újra be tudd gyújtani. Szerelő megnézte,elvileg megjavitotta és nem is volt gond 2 hétig. Ezt követte az utolsó felvonás,hogy vezetés közben egyszerűen a motor leállt és már újra begyújtani nem lehetett.. A szerelőnk azt mondta valószinű hogy a computer ment tönkre és blokkolja az üzemanyag ellátást. Valaki találkozott már ezzel a problémával?

Yamaha Dragstar 650 fogyasztási probléma

2 Sziasztok Nekem lenne egy olyan kérdésem hogy mért fogyaszthat rengeteget a mocim. Elviekben 250km+tartalék az átlagfogyasztás gyakorlatilag tegnap észrevettem hogy 186 km nél elfogyott a benzin :D. Tavaj kicseréltem a karburátor szívócsonkokat akkor 219-222km volt az átlag . Azt betudtam annak hogy rángatom a szarvát :P de most megint nem jó valami :) . Most a szívócsonkokon a gumikupakokra gyanakszom. Kinek mi a véleménye, tapasztalata ?

A suzuki ak 47 es ltz és a rendes ltz között van valami különbség?

0 Az ak 47 esetleg valamivel többet tud?

CB600F 2001-es Üzemanyagtank készítettés

2 Sokat tépem az agyam azon ,hogy a motorokon (egyes típusoknál) miért nincs gyárilag üzemanyagszintjelző. Ha a legotvarabb autókba van, a motoroknál miért nincs??? Ez felfoghatatlan számomra, miért ilyenek a gyártok!!! CB600F-es Hondám van, nincs rajta üzemanyagszintjelző, ezért egy ismerősőm mondta miért nem készítettek olyan tankot amibe be lehet építeni azt a "K_RVA" szenzort. Tud valaki BP.-en olyan helyet ahol tankokat készítenek???

LEDes indexekre váltottam, de mind a 4 villog. Mit tegyek?

6 A régi izzós indexeimet lecseréltem LED-esekre , mindent jól kötöttem be, ahogy az előzőnél volt, de ha indexelek mind a 4 index villog , nem csak az adott oldalon. Mit csináljak hogy jó legyen, jártatok már így? Ha az indexvisszajelző izzót kihúzom, akkor jól működnek az indexek, akkor csak az egyik oldal villog, de én szeretném hogy a visszajelző is világítson. Amúgy a ledek fényerejével és villogási sebességével nincs gond. Köszi a segítséget :) M.Roland - VMC

rf 400 szikra

1 Sziasztok, rf400 rol van szò.Hodszabb tekertetés után jön meg a szikra es utána egyből indul.Előre is köszi.

valaki esetleg tud nekem suzuki tsr200 hoz kabelkoteget vagy kapcsolasi rajzot?

0 Vettem egy tsrt es nincs meg a gyari kabelkotege es kellene mert anelkul nem birom bekotni a powert

Yamaha FZS 600

6 Vettem a férjemnek meglepetésként 3 hete egy FZS 600-as motort (1999), amit egy ismerősünk hozott haza. Akkor még semmi baja nem volt. A férjem jövő hétvégén jön haza külföldről, így addig van időm megoldani a problémát. Amikor indítani akarjuk, akkor teker egyet, utána pedig elkezd berregni. Már gondoltam arra, hogy lemerült az akksi, felraktam tölteni, de ugyanezt csinálja. Mivel abszolút nem értek a motorokhoz, így tanácstalan vagyok. Tegnap akksi visszarakás közben vettem észre, hogy a kisfiunk tekerget valamit. Lehet, hogy máskor is hozzányúlhatott már. A mellékelt képen pirossal jelöltem. Ez micsoda? Lehetséges, hogy ezzel állított el valamit? Szerintetek mi baja lehet, amiért nem indul?

ER6N-hez egy kis segítség.

4 Hello Marciusban szeretnek atpattanni egy Erno6osra. Keret kb egymilka lenne, a plafon ha olyan, akkor 1.1. atiras nelkul meg a kotelezok nelkul. No de ugye a szuper jogsi rendszernek hala kiestem az a.korlbuu, igy CSAK Akettes jogsim van. Most egy 650es pegazusom van, de meguntam ezt a tura stilust. Es nagyon bejon az Erno ba', ki is probaltam egy 2006osat karikara. Na most. Ugye 25-35kwosat SZERETNEK majd, de ugye csak a papirra legyen ez odafirkalva ;) No aztan ez a vazrepedes meddig is volt gond? Meg mi hir van errol a kipuf ciripelesrool? Ugy tudom a kipu lamella eg le vagy mi a csuda. Szoval ezt egy fazon kis dobbal kitudom kerulni ugye ? No meg. Ha megvennem dobnek is ra en jo magam valami faszanyos gumit . Bt023 (vagy valami ilyesmi) azt patent sima nyugis,neha eszetlenkedos motorozasra ? Persze CSAK PALYAN !!! Nem vagyok csopp kolok,szaz90. Na de a meret nem is izgat, versys nem kell szoval ez a vazas dolog,humi,ciripeles ami izgat. Ja meg ez,hogy PUHA az eleje. Csak kigyorsitasoknal meg utas+sok cuccal,vagy alapjaraton is? Koszi a valaszokat elore is.! Szeles utat,nedves.... Ja nem. Gumifakat!!

Yamaha yz426f tudnivalók.

1 Sziasztok. Gáz vagy nem gáz én nem szégyenlem megkérdezni van egy 2002-es 426os yzf.em azt szeretném megtudni hogy a válzoolajat vagy hajtómű olajat hol kell bele önteni ha egyáltalán kell bele, mert efy ismerősöm azt mondta hogy az egész rendszer egy olajról működik a motorolajról. Én pedig nem vagyok jártas a 4t ben mert ezelott egy suzuki rm.et hajtottam. Elore is koszonom.

Yamaha grizzly 660

0 Yamaha grizzly 660-at keresek sürgősen kérlek segitsetek, előre is köszönöm és bocsi ha rossz helyre irtam!

Honda CR250 1990-1991

2 Sizasztok,azt szeretném legfőképpen megtudni,hogy mennyire megbízható egy ilyen motor és mennyi a fogyasztása,megéri-e venni ilyet vagy inkább mást vegyek?

Gsr 600 help

6 Sziasztok a motorom olyat csinál mikor folyamatosan megyek X tempóval aztán elkezdenék kigyorsitani finoman, hogy semmi, semmi, esetleg bedadog ez lehet 4ezres fordulaton vagy nagyobb nál is nem fordulatszám függő, aztán ránt eggyet és megindul.. De úgyis szokta csinálni hogy gyorsítok finoman folyamatosan lassan húzom a gázt erre még lassul is aztán megint bumm megindul.. Azért írom h finoman gyorsításra mert nagy gázra megy ahogy kell de így városban stb folyamatos tempónál aztán kis kigyorsitások nál már bajok vannak kB mint bak kecske valakinek valami ötlete?

Kawasaki Z750 2005

3 Helló. A sok állástól lerakódás miatt a 2. Henger injektorjának a szelepe nem zár le. Van esetleg valaki akinek volt ilyennel dolga? Ki lehet valahogy, valamivel pucolni, hogy rendesen zárjon? Vagy csere? Valakinek van esetleg alkatrésze? Köszi

yamaha xy 600

0 Sziasztok kérdésem miben változik a yamaha xy 600 S alvázszám:4LX és 4BR között.