Kérdés

  • {{f.name}}
{{errorMessage}}

Milyen is az Arashi?

Érdekelne, hogy milyen az Arashi féktárcsa? Esetleg valaki használ már ilyet? Vélemények érekelnének!

Milyen tipusu delorto karbi morini blokkos sr be

Sziasztok. Valaki tudna segíteni milyen tipusú 17.5mm-es delorto karbi kellene a morini blokkos sr-be ami jó?! Mert van sok féle fajta!? Valaszokat elôre is köszönöm!

Aprilia Scarabeo 50 ditech átalakítás

Segítséget kérnék Aprilia Scarabeó 2t 50 didech átalakításához milyen típusú karburátor és Dc-Cdi gyújtás kell hozzá Kösz előre a segítséget.

Kategória váltás?

Sziasztok. Egy babettával kezdtem el motorozni. Szerintetek érdemes leni valtani egy komolyabb 50-esre (váltósra gondolok) A2 előtt.( Legkorábban 2020 nyaran kezdeném az A2-es jogsit.)

QUAD vétel

Sziasztok. Olyan személyt keresek aki kintről szokot quadokat behozni. Akár több darabot is vennék. 06306904440 ezen a számon elérhető vagyok

Termosztát

Sziasztok 97-es zx6r van szó Az a gondom hogy nem melegszik fel a motor üzemi hőmérsékletre, már több alkalommal is cseréltem termosztáttot de mégis fent ál a hiba tudtok nekem segíteni hogy mi lehet a gond

A babetta nem kap benzint

Adott egy babetta 210 es át alakitottuk cafe racer stílusura a benzin tank így most egy a babetta vázára felhegesztett csövön van vízszintbe. Eleinte jó volt a benzin ellátás de egyik naprol a másikra nem folyt a benzin a csövön. A karburátor mindnehol tiszta. Ezt ki is probáltam ugy hogy a karburátorrol a benzin csövet leszedtem és fecskendeztek bele benzint és igy jól ment. A csap is tiszta mert amikor megnyitom rendesen folyik a benzin. Ami még fura hogy a tankbol csak akkor folyik a benzin amikor valahol megbontom a csövet. Pl lehuzom a karbirol vagy a szűrőről mivel ezen csőre valo szürő van. Ennek a problémának a javításába kérek segítséget. Egyp arra is gondoltam hogy mivel most a tank vízszintben van a kisebb hidrosztatikai nyomas miatt nem megy rendesen a benzin de ezt az cáfolja hogy kb egy hétig igy is jol ment. A válaszokat előre is köszönöm.

Jogosítvány kérdés

Sziasztok, Mi a tapasztalat akkor, ha kipróbálod a motort (pl piactéren gyakorolsz vele) de még a jogsi készítés folyamatban van és a rendőr megállít? Köszönöm!

Simson fordulatszámmérő

Vettem egy Simsonra való fordulatszámmérő garnitúrát. Fel is raktam ahogy kell. De a főtengelyre menő menetes csigát állandóan eltöri valamiért.l Kettöt cseréltem már de megint eltörte.

Rieju mrx 50

Sziasztok. Lenne egy olyan kérdésem hogy a moci csak fél gázon pörög ki ha odahúzok neki lepöfög. Már kapott csapágyakat szimeringet újakat. Új hengerszettet új 17,5 karbit. Gyári légszürőt. Egyszerűen nem tudom miért nem pörög ki full gázon. Mintha elmenne benne az erő. Ha valaki tudja mi a baja írja meg. Megköszönném. Üdv.

Yamaha wr 400f

Sziasztok az lenne a kérdésem hogy van egy wr 400f endurom és az 5.sebeséget bizonyos fordulatnál ki dobálja esetleg nem veszi be tudna ebe segiteni valaki hogy mit nézek nésesek meg esetleg milyen alkatrészeket keresgéljek hozá

Yamaha tzr 50

Hello szép napot mindenkinek, Yamaha tzr 50 jó állapotú idomokat keresek! Akinek esetleg van az kérlek írj nekem. További szép napot

Sportmotorról könyvek, cikkek

Üdv! Tudnátok ajánlani könyveket, cikkeket, bármilyen anyagokat ami a sportmotorozással kapcsolatos? Pontosítva, pályamotorozással. Főleg a technikai megoldások érdekelnének, műszakilag mivel másabb a motor mint az utcai. Esetleg tippek és praktikák. Koncepciók, különleges megoldások és egyéb ilyen dolgok.... Elsősorban Magyar nyelvű érdekelne, viszont annak tudatában, hogy kevés ilyen van, ha tudsz egy angol nyelvűt ne tarsd magadban. Nagyjából lejött remélem, hogy mit szeretnék. Előre köszönöm mindenkinek.

2004es 1200es Banditon van fordulatszám szabályozás?

Sziasztok egy rövid kérdést szeretnék fel tenni. 2004es 1200es Banditom van, ezeknél fordulatszám szabályozás gyárilag hogy néz ki? Hangra gondolok. Megvan a motor már hónapok óta, most először szerettem volna letiltatni saját magam örömére, és teljes gázon olyan, mint ha egy dízel autónak nyomnám tövig a gázt, csak búg/visít. Nincs meg az a jellegzetes sor 4-es fordulatszám szabályozás, amiért sokan rángatják a gázt. Neten próbáltam keresni videókat, kisebb banditokról találtam csak rev limiteres videókat. Ne ítéljen el senki, nem az a lényeg hogy annyira borzasztóan hiányzik mert állandóan koppgázon szeretném tartani a kart, csak kíváncsiságból megnéztem milyen hangja van szabályzáson, mert egyébként baromira tetszik a hangja a mocinak, nem gondoltam rá hogy tiltáson úgymond "csalódás" fog érni. Köszönöm a válaszokat előre is.

Olajdekli javítás csere

Elnézest, suzuki gsxr600 k8 motorrol van szó.

Olajdekli javítas vagy csere

Sziasztok, sajnos olajcsere kozben túlhúztam az olajleeresztő csavart és elrepedt a dekli. Tudtok segíteni ,hogy hol tudnám megjavítatni vagy esetleg hol tudok újjat rendelni? Köszönöm válaszotokat.