Kérdezz-felelek

Motorozással kapcsolatos kérdésem van

Honda xl 600 karbi és szelep

12 Üdv két gondom lenne Honda xl 600r pd03-al 1: hogy hidegen benzint kell spricelni a torok hoz hogy elinduljon, viszont ha bemelegedik akkor egy rugasra indul, (karbi teljesen kilett pucolva utannais úgyan azt játsza). 2: szelepszár szimering méretét valaki tudna mondani vagy hogy milyen márkájú vagy típusú szimeringet vegyek bele mert ezek a 500-900ft ig kapható szimeringekel mentudok elmenni 200km-et úgy hogy nekezdjen el fűstőlni valami magas minőségű olaj és hőálló kellene. (Olajból Motul 6100synergie+ sae 10w-40 használok).

kawa z750 üzemi vízhőfok

5 üdv. Gábor vagyok. Nemrég vásároltam egy Kawasaki z750 motort 2008-as évjárat. Most nemrég tudtam vele először igazán motorozni ,az időjárás miatt. 23 fokban. Azt tapasztaltam hogy beindításkor hamar elérte a 80-90 fokot,de ahogy motoroztam abszolút nem ment 65-71 fok fölé a víz tartós utazáskor ,csak lámpáknál megállva ment frl kb 85 -90 fokra. Gondolom a termosztát jó mert ha rossz lenne,akkor nem érné el 80-90 fokot pl. lámpánál. A kérdésem az lenne amiért írtam önöknek segítség miatt,hogy normális-e hogy menet közben nem megy 71 fok fölé a víz hömérséglete? Kell-e aggódnom vagy ez természetes ?

VFR1200fd kormánymagasító

0 Hol érdemes megnézni,vagy van esetleg valakinek eladó magasított kormány vfr1200fd hez?

Yamaha xj6n - vélemény

2 Sziasztok, motor vásárlás előtt vagyok. A kinézett modell egy Yamaha xj6n/ 2011-évjárat. Az lenne a kérdésem, hogy valakinek bármilyen negatív/pozitív tapasztalat a motorral? Esetleg típushibák? Ha esetleg vannak itt szerelők, akkor alkatrész terén mennyire kell keresgélni? Válaszokat előre is köszi! :)

Suzuki rm125 válto hiba

10 Adott egy Suzuki rm 125 1995 évj .Most lett vásárolva kiprobáláskor hibátlanul ment hazaszálitás utáni 3. nap menni szerettem volna vele de nem veszi a sebeségeket mi lehet az oka ?

Milyen kezdő endurók vannak?

5 Hobbihasználatra keresek endurót vagy akár krosszmotort ,véleményem szerint inkább a költségkímélőbbet ,de mindkét kategóriából meghallgatok típusokat.Ez előtt és még mindig egy 570-es polaris sportsmanel gyúrom a sarat eddigi motoros tapasztalatom kimerül a robogózásban. Felhasználás erdőben túrázásra későbbiekben akár hardebduro. 192 cm magas vagyok 91 kg ,400 ccm fölé nem mennék ,de az is vészes szerintem ,2 ütem vagy 4 ütem nekem mindkettő megfelel. Árkategóriában 800.000 Ft fölé nem mennék és a régebbi paripáktól sem riadok meg. Márkában nincs választottam KTM,Yamaha,Husqvarna,Gas Gas,Beta,Suzuki,Sherco bármi jöhet. A választ előre is köszönöm!

Kezdő motornak suzuki sv650s vagy kawasaki er6f

16 Üdv. Kezdő nagy motoros kategóriába belépve, motor vásárlás előtt állok, és kíváncsi lennék a véleményekre, tapasztalatotokra. Két típus között vacilálok. Suzuki sv 650s vagy Kawasaki er-6f? Persze tudom, hogy mindenki más, és más az igénye, de mégis. Köszönöm az infókat előre is.

Sziasztok. Gsr 600 ingadozó alapjárat...fordulat esés váltaskor

16 Sziasztok. Gsr 600 melegen ingadozik az alapjárat....váltáskor a fordulat leesik 800 vagy az alá....olvastam hasonló problémákat....de a tényleges megoldást nem találtam.....tudtok segíteni? Akinek volt hasonló gondja hogyan orvosolta? Köszi szépen.....

Aprilia pegaso 600 - nincs gyújtás

26 Sziasztok, esetleg valaki tudna valami tippet adni? Adott egy pegaso 600, 92es,és ha rá adom a gyújtást nem történik semmi, nem megy se a duda, se az önindító, lámpa - semmi. Viszont rúgásra indul, az akksi jó, biztosítékot atneztem, kábeleket is... De sehol semmi, valakinek valami ötlet?

Kymco Xciting 250 oil service

6 Üdv! Kymco Xciting 250 folyamatosan világít a oil service..hogy lehet ki iktatni? válaszokat köszönöm.

Honda xl 600 rm vezérlésbeállítás

0 Sziasztok.az lenne a kérdésem,hogy beallítottam a vezérlést úgy hogy a generatornal 2 csík van,az elsö csíkra állítottam ,a szelepeknel a fogaskeréken levőcsíkokat ahengerfej szintjével azonosan.így jó.külömben köszönöm a válaszokat a karbi teljesen fel lett újitva.

R1200 gs kormány suly

4 Tudna valaki segíteni,hogy a gs en.2007 es évjárat.melyik oldalon van a nehezebb kormánysúly?? Köszi előre is.✌

Aprilia SX 50 irányjelző nem működik

1 Kókány kábelezés, de ennek ellenére a szükséges kábeleken megvan a kellő érték, de amint rákötöm az izzókat, volt nincs. Probléma forrását nem találom. Már ötletünk sincs hol kéne keresni. Valami ötlet, mit érdemes ilyenkor megnézni? Hátha csak nem vettem észre.

Honda xl 600 rm

2 Honda xl 600 rm szikra van ,nem indul.indito spray-el pufog párat.benzin van a karbiban,de nem indul kompresszio is van .a gyertya nem benzines .légszürő nincs bekötve de enélkül be ķéne indulnia.köszi

Rf400 elektromos hiba

9 RF400 98 japán belpiacos A kilométeróra és a fordulatszámmérő nem működik, a műszer egységet ki szereltem elvittem szervizbe ahol megvizsgálták és ott működött rendesen. Tehát a motorkerékpárba van a hiba! Valakinek van valami ötlete mi lehet a hiba???

Scorpion EXO-R1 Air

4 Sziasztok Van valakinek tapasztalata ezzel a sisakkal? Scorpion EXO-R1 Air Mennyire szélzajos? Köszönöm

Biztosító kármegosztásának jogossága

11 Üdvözlet! Baleset ért egy olyan kereszteződéshez érve, amiben nekem táblával jelzett elsőbbségadási kötelezettségem volt. Szemből és jobbról nem érkezett senki, egyenesen akartam továbbhaladni. Tőlem balról érkezett egy autós, aki egy egyirányú utcából a megengedett forgalommal szemben közlekedett. Felelősségét a balesetért elismerte. Viszont a biztosító kármegosztást akar alkalmazni 70(én)-30 arányban a Ptk. 6:539. § (1) bekezdésére hivatkozva. Érdemes harcolni, vagy igazuk van? Előre is köszönöm a választ.

Yamaha r1 RN09 2002

6 Sziasztok, én vásároltam egy R1 RN09 2002 gépet, és 3-dik fokozatban rángat magasabb fordulatszámon, ezt kivéve minden fokozatban teszi a dolgát, előre is köszi a segítséget,,, 🙃

Mesterszállási srác elérhetősége

5 Valaki nem tudja véletlenül a mesterszállási srác telefonszámát (ha jól emlékszem, Attila)? Aki Olaszországból hord be endurókat és krossz gépeket. Vettem már tőle motort és teljesen elégedett avgyok vele. Most megint motort keresek, hátha van valamilye. :) Köszi

Kezdő endurózáshoz Suzuki RMZ-250?

29 Endurózásban teljesen kezdő vagyok, csak utcán motoroztam eddig, úgyhogy nincs tapasztalatom sajnos. Szóval szeretnék elkezdeni endurózni esetleg néha krosszozni. 4 ütemű 250-es gépben gondolkodok, de nem nagyon találok endurót. Egy kollégám viszont azt tanácsolta, hogy vegyek krossz gépet nyugodtan. Van is egy RMZ, ami belefér a költségvetésembe és jónak tűnik. Szerintetek endurózáshoz jó lenne egy kezdő számára? Egy 2008-as gép lenne, ezek mennyire megbízhatóak, mennyi üzemórát mennek el belenyúlás nélkül? Futóműben fékben milyennek számít? Van esetleg más tippetek, hogy milyen motort keressek? A keret kb. 700 k lenne. Köszi előre is a segítséget!

Testalkat, magasság

5 Aprilia tuono 50, vagy rs 50, mennyire magas embereknek való?

Suzuki Love alvázszám

0 Hol találom az alváz számot a Suzuki love robogón?

Motoros baleseti kárrendezés

20 Tapasztalatokra lennék kíváncsi olyan cégekkel kapcsolatban ,akik kipréselik a biztosítókból az utolsó jogos fillért is. Tipp ,okosság ,figyelmeztetés...minden jöhet. Előre is köszönöm.

Fox Comp 8

5 Üdv. Beárazásban kernèk segitseget. Van egy Fox comp 8 csizmám amit szeretnek eladni. kb 2x használt, kopás mentes. Milyen ár lenne érte reális?