· Képek: AdventureMotorcycle.com · 2019. szeptember 11. 4

Az új Long Way Up filmben parádézhat az elektromos Harley

LiveWire-rel túráznak McGregorék?

A hírek szerint a két ismert színész hamarosan nekiáll harmadik motoros kalandfilmjük, a Long Way Up forgatásának, és sokan találgatnak, vajon milyen motorral vágnak neki a Dél-Amerikától Los Angelesig tartó utazásnak. Lehet, hogy nem BMW, Moto Guzzi vagy Triumph, hanem elektromos Harley-Davidson lesz a társuk?
Filmes motor lehet a LiveWire - bukkant fel a pletyka a közösségi médiában. Már csak azért is kérdéses a dolog, mert egy ekkora úthoz nem árt némi átalakítás, hiszen a McGregor és Boorman gyakran lesz távol az aszfaltozott utaktól és a töltőoszlopoktól.

Az új Long Way Up filmben parádézhat az elektromos Harley

Bárhogy is, remek hírverés lenne a Long Way Up, ami nemcsak egy különleges kalandot filmesít meg, hanem az Unicef munkáját is segíti. Ez egyébként a kalandfilm-sorozat harmadik része: 2004-ben forgatták a Long Way Roundot, majd három évre rá a Long Way Downt - mindkettő rendkívül izgalmasan és érdekesen mutatta be a két fenegyerek utazását.
{{articleGallery[23083].caption}}
Egyébként az egyik kalandmotoros közösség Twitter-oldalán látható fotók Argentínában, Buenos Airesben készültek, és ezek alapján úgy tűnik, akár valóság is lehet a LiveWire-pletyka, hiszen a homályos képeken jól kivehető, hogy átalakították az elektromos gépeket - feltűnőek a gyáritól eltérő kerekek, gumik és felfüggesztések, mindemellett a túrázáshoz felszerelt dobozok és táskák is arra utalnak, hogy speciális bevetéshez készítették fel a járgányokat. Más kérdés, hogy vajon mennyire lehet kényelmes a gyakori megállás, ugyanis a LiveWire városban legfeljebb 235, városon kívüli használatban pedig 150-160 km-t képes megtenni egy töltéssel, vagyis nem éppen ideális hosszú túrára, ha a civilizációtól távol, Dél-Amerika úttalan útjain zajlik a kaland.