· 2019. február 12. 16

Összefogás Foki Niki gyógyulásáért

A motorosok jó emberek!

Egy újabb önzetlen kezdeményezés, melyet motorosok indítottak, hogy segítsenek bajba jutott társunknak, aki önhibáján kívül szenvedett balesetet a 82-es úton.
Mint arról mi is beszámoltunk, jogerős ítélettel zárult a gyulafirátóti (halált és rendkívül súlyos, maradandó sérüléseket okozó) gázolás tárgyalása, melyben a vétkes sofőrt letöltendő fogházbüntetésre ítélték. Sajnos az ütközésben megsérült Niki nyaktól lefelé lebénult, ezért állandó segítségre szorul, és csak egy speciális kerekesszékben élhet tovább. Talán mondanunk sem kell, milyen anyagi megterhelést jelent ez közvetlen hozzátartozóinak, ezért pár motoros összefogott, hogy megkönnyítse a lány - és családtagjai - életét.
{{articleGallery[21008].caption}}
Családtagjai szerényen annyit mondtak, hogy küzdenek, amíg csak tudnak, és nagyon hálásak, ha valaki támogatja őket ebben. - Szeretnénk elérni, hogy mindennapossá válhasson a gyógytorna és -masszázs, valamint később eljussunk Nikivel egy külföldi rehabilitációra. Egyben nagy-nagy segítségünkre lenne egy csontritkulással foglalkozó szakember támogatása - mesélték a kezdeményezés tagjainak. - Mérhetetlen erő és bizakodás sugárzott a hozzátartozók szavaikból, így nem is volt kérdéses, hogy összefogunk, és hozzájárulunk pár forinttal Niki gyógyulásához - tették hozzá az adakozás szervezői. Te is csatlakoznál hozzájuk? Adományodat a Never Give Up - Foki Nikolett Gyógyulásáért Alapítvány nevére, az 59500186 – 11123758-as számlaszámra várják, ha pedig külföldről utalnál, akkor a TAKBHUHBXXX Swift-kód és a HU385950 0186 11123758 0000 0000 IBAN-szám megadásával juttathatod el hozzájuk. Köszönjük, és mielőbbi jobbulást kívánunk Nikinek!