· 2020. május 26. 9

Akciós bérmotorok a Harley-Davidsonnál

Vidd el egy napra, és szeress bele!

Fél tucat V2-es várja, hogy megkaparintsd egy hétvégére, ráadásul most jóval kedvezőbb áron túrázhatsz a legendás Fat Boy-jal vagy a Road Kinggel.
Túra a Balaton-felvidéken? Kalandozás a Mátrában vagy a Bükkben? Laza cirkálás Pilisben? Legyen szó bármelyikről is, május 31-ig kedvezményesen foglalhatsz motort az idei túrákra, ráadásul akkor is, hogy későbbi időpontban, például csak nyár közepén szeretnéd elhozni a gépet. Idén hat ikonikus Harley-Davidson került bérmotorflottába, név szerint a Forty-Eight, a Fat Bob, a legendás Fat Boy és Sport Glide, valamint két Touring modell: az utak királya, a Road King Special és a minden luxust kielégítő Ultra Limited modell. Egyébként a Road King nem is olyan régen járt nálunk – [url="/magazin/teszt-harley-davidson-road-king-2019"]itt olvashatjátok a Király friss tesztjét.
[/url]
{{articleGallery[25567].caption}}
A hat remek V2-es – az előfoglalási akcióban – már napi 22 400 forinttól elérhető, és a kedvezménynek köszönhetően a Fat Bob, Fat Boy páros napidíja sem éri el a harmincezer forintot, ha május 31-ig foglalod le a motort. Ha szeretnél többet megtudni, a HarleyRental oldalon részletes információt találsz a kölcsönzésről és persze a hat Harley-ról is.