· 2020. május 28. 7

Lebukott az új Aprilia RS 660!

Forza Italia!

Az EICMA-n látott prototípus után immáron a végleges, gyártásra kész Aprilia RS 660 rója Olaszország útjait. Válság ide vagy oda, úgy fest, még idén megvásárolható változat készül belőle.
Kémfotósok buktattak le nem is egy, hanem rögtön kettő tesztelés alatt álló, de már teljesen felöltöztetett Aprilia RS 660-at. Sajnos csak egy kémfotó készült, mely nem árul el sokat, mégis érdekes, mert ezen láthatjuk a végleges, megvásárolható kivitel egyik előszériás darabját.

Közúton tesztelik az Aprilia RS 660-at

Néhány érdekes adatot is megtudhattunk, eszerint 170 kg alatti száraztömeg, sorkettes, 270 fokos főtengely-elékelésű erőforrás, LED fényszóró, valamint 4.32-es féknyeregre épülő Brembo fékrendszer jellemzi az újdonságot.
{{articleGallery[25587].caption}}
A lesifotókon láthatjuk, hogy leginkább a motor hátulján történtek apróbb változtatások a prototípushoz viszonyítva. Az első jobban szembe ötlő módosítás a hátsó ülés, de a lámpa és a kipufogó elvezetése is feltűnően más. Nagyon úgy tűnik, hogy az Aprilia készen áll a gyártásra és a forgalmazásra, így szinte biztos, hogy az év második felében már ott lesz a kiállításokon az új RS 660 – már ha lesznek kiállítások persze.