· 2018. október 11. 12

Baleset-megelőzési felvonulás a Vértesben

Mindenkit hazavárnak!

A 1119-es Bajna és Héreg közötti szakasza csak úgy csábítja a motorosokat, hiszen remek minőségű, kanyargós aszfaltcsík, de sajnos a balesetek száma is megugrott az utóbbi hónapokban. Vasárnap nagyszabású felvonulást szerveztek, hogy felhívják a figyelmet a veszélyekre.
A festői Vértes népszerű célpont a motorosok körében, nem véletlen, csodaszép, sok-sok kanyarral tarkított, minőségi aszfaltcsíkok húzódnak ott. Sajnos azonban rengeteg baleset is akad, újabb híres-híres rész lett a 1119-es út Héreg és Bajna közötti szakasza, ahol az elmúlt időszakban sok szerencsétlenség történt.
Hogy felhívják a kétkeréken közlekedők figyelmét az óvatosságra, a rendőrség baleset-megelőzési kampányt indított, mégpedig Lehotay Katalinnal, aki nem mellesleg a Motorosok is lehetnek Angyalok jótékonysági felvonulások és gyűjtések szervezője. Ennek keretében felvonulást szerveztek, ahol több tucat bukósisakos gurult végig az említett útvonalon. Az akció elérte a célját, ugyanis nemcsak a motoros sajtó, hanem a helyi újságok is kiemelten foglalkoztak a rögtönzött találkozóval, így talán az autósokhoz is eljut a hír, hogy a 1119-esen még ilyenkor, októberben is számítaniuk kell motorosforgalomra.