· 2019. december 5. 7

Íme, a Battle of the Kings 2019 győztese!

Megoszlanak a vélemények

Bemutatták a Harley-Davidson nevével fémjelzett Battle of the Kings motorépítő-verseny idei győztesét. Mi tagadás, enyhén szólva is megosztó lett a nyertes motor.
Csaknem háromszáz Harley közül választották ki a narancs és barna fényezésű FXGTS Coast Glide-ot, mely Laidlaw műhelyében készült a szervizvezető Keith Hurt irányításával. - Nekem mindig az jelenti a legnagyobb kihívást, ha típusidegen alkatrészeket kell beépíteni, mégpedig úgy, hogy a végeredmény harmonikus legyen - nyilatkozta Hurt. - A GT és S jelzés természetesen arra utal, hogy sportos géneket hordozó túragéppel van dolgunk - tette hozzá.
{{articleGallery[24072].caption}}
Ezúttal 26 országból érkeztek résztvevők, mégpedig 258 motorral a Harley évente rendezett megmérettetésére, melyen korábban egy tényleg egyedi, magyar építő által megálmodott vas is indult - a látványos V2-esről mi is részletesen beszámoltunk. Idén különösen nehéz dolga volt a zsűrinek, ugyanis kivételesen erős mezőny gyűlt össze a döntőben - részünkről a dragversenyek világát idéző FXDR és a letisztul Street Bob is igazán megérdemelte volna a trófeát.