· Képek: BMW Motorrad · 2017. július 16. 16

A bajorok jövő évi modelljei

Mi már 2018-at írunk!

Új színek, jövőbe mutató újítások és hasznos kiegészítők a BMW 2018-as palettáján. A most beharangozott modellek főként megjelenésükben és felszereltségükben térnek el elődeiktől.
A legfontosabb újítás, hogy az idei BMW Motorrad Days-en bejelentették, ezentúl bárki saját ízlésére alakíthatja motorját - a BMW Motorrad Spezial program keretében gyárilag elérhető, látványos dizájnopciókat és kiegészítőket kínál. Kezdetben különleges fényezések és kiváló minőségű, mart alkatrészek érhetők el a kiválasztott modellekhez.
{{articleGallery[14555].caption}}
Szintén a BMW Motorrad Days-en látott napvilágot az új Connectivity műszeregység, melyről korábban már mi is részletesen beszámoltunk. Ami az egyes modelleket érinti, a bestseller BMW R 1200 GS - a fenti műszeregység mellett - extraként elérhető segélyhívó rendszerrel és nagy fényerejű, különleges megjelenésű LED fényszóróval bővül.
{{articleGallery[14556].caption}}
A GS Adventure változata nemcsak új fényezésekkel egészül ki: a még nagyobb biztonság és kényelem jegyében Segélyhívó rendszer, Connectivity opció és az új generációs Dynamic ESA elektromos futómű-állítás kerül a palettára. Az új utas-csomag, az extra magas ülés, a Túra csomag részeként elérhető Kulcsnélküli indítás (Keyless Ride), valamint a Dynamic csomag részeként elérhető Pro váltóasszisztens egészítik ki az R 1200 GS Adventure opció kínálatát.
A sportmotorosok sem maradnak újdonság nélkül, ugyanis 2017 szeptemberétől teljes titán kipufogórendszerrel is átvehetik S 1000 RR-jüket a vásárlók, a szebb hangot és nagyobb teljesítmény ígérő alkatrész a szlovén Akrapovič-tól érkezik.