Már jó ideje elérhető a BMW partnereként ismert TVS A2-es sportmotorja, az Apache RR310, így csak idő kérdése volt, hogy mikor láthatjuk a modellt kék-fehér logóval és az európai szabályoknak megfelelő felszereltséggel. Nos, úgy tűnik, hamarosan lehull róla a lepel, legalábbis erre utal a BMW Motorrad új, sejtelmes reklámja:

bmw-g310rr-bemutato

Bővül tehát az RR modellcsalád, aminek immáron nincsenek környezetvédelmi akadályai sem, ugyanis a TVS a legutóbbi modellfejlesztés során jelentősen csökkentette az RR310 károsanyag-kibocsátását, ami így megfelel az Euro 5-ös előírásoknak. 

bmw-g310rr-bemutato
Egyelőre csak ennyit láthatunk a gépből. Ügyesen kisatíroztak mindent, leszámítva persze a BMW-emblémát...

Mindössze annyit tudunk az újdonságról, hogy váza és erőforrása megegyezik majd az Apachéval, állítólag a nyomatékhatárolós tengelykapcsoló (csúszókuplung) is alapáras lesz, csakúgy, mint a TVS-en már látott, ötcolos TFT-műszeregység.

bmw-g310rr-bemutato
Az okostelefonra hasonlító, ötcolos, színes TFT, melyet várhatóan megkap a BMW újdonsága is

Mivel elsősorban kezdő és újrakezdő motorosoknak ajánlják a gépet, többféle teljesítménycsúcs közül választhatnak majd a pilóták az egyes üzemmódok aktiválásával – Sport és Track módban 34, míg Rain és Urban állásban 26 lóerős lesz az új RR.