· Képek: BMW Motorrad · 2018. október 10. 17

Elindult a BMW motorbérlő-program

Fogd és vidd!

A bajor gyártó jövőbemutató kezdeményezésbe fogott: kötöttségek nélkül, rövid időre is bérelhet motort, aki kipróbálná valamelyik BMW-t.
A BMW mindig megragadja az alkalmat, hogy különböző akciókkal népszerűsítse a motorozást. A szakemberek most igazán innovatív terveken törik a fejüket, tudniillik nemrégiben útjára indították „Bérelj egy motort!” programot, rövidtávú kölcsönzési lehetőséget kínálva a márkakereskedésekben. A koncepció még a bevezető fázisban tart, s egyelőre csak Németországban, Ausztriában és Franciaországban elérhető, de annyi már most biztosan tudható, hogy ha az ötlet sikeresnek bizonyul, akkor a BMW-é lehet a legnagyobb motorkölcsönző-hálózat a világon.
{{articleGallery[19652].caption}}
Noha több helyen már korábban is elérhető volt ez a lehetőség, az új program annyiban nyújt többet, hogy mindent egy egyszerű okostelefonos applikáció segítségével, gyorsan és kényelmesen intézhet az ügyfél, vagyis jórészt mentesülne a rengeteg papírmunka és egyéb kötöttségek alól. A kereskedőknek pedig csupán annyi a dolguk, hogy a jármű átvételekor a szükséges tudnivalókkal ellássák a bérlőt, majd átnézzék a vasat, ha visszaért vele a bérlő. Elsőre ez felhasználói rendkívül jól hangzik, s a BMW vezetősége is bizakodó a tervekkel kapcsolatban - azt remélik, hogy a rendszer mihamarabb elterjed szerte Európában.