Az elmúlt hétvégén rendezték a huszadik BMW Motorrad Dayst, illetve a találkozó előtt a különleges hangulatú Pure&Crafted fesztivál. A most először Berlinben zajló eseményen 17 ezer vendég volt jelen a világ minden tájáról, közöttük dél-koreai, kolumbiai és argentin motorosok is.

bmw-motorrad-days-2022-riport

Miként említettük, a Pure&Crafted fesztivál megnyitójával kezdődött a program pénteken, itt – többek között – a Nothing But Thieves, az Altin Gün és a londoni The Vaccines zenekar szórakoztatta a közönséget. Szombattól stunt- és triálbemutatók színesítették az eseményt, sőt a Motodromban megcsodálhatták a vendégek, hogy miként száguldanak körbe a motorosok az úgynevezett halálfalon.

bmw-motorrad-days-2022-riport

Aki inkább túrázott volna, kipróbálhatta a legújabb BMW-ket a Brandenburg környéki utakon, a motorsportrajongók pedig a BMW Motorrad Superbike-versenyzőivel és a BMW Motorrad World Endurance Team tagjaival találkozhattak.

bmw-motorrad-days-2022-riport

Igazi különlegességnek számított, hogy a BMW Motorrad Days vendégei először nyerhettek betekintést a motorkerékpár-gyártás folyamatába, s a kék-fehér márkán kívül még további száz márkát, kiállítót ismerhettek meg a jubileumi rendezvényen.

bmw-motorrad-days-2022-riport

Remek hangulatú, sok embert vonzó hétvége volt, és tulajdonképpen nem is meglepő, hogy ennyien látogattak el az idei BMW Motorrad Daysre. Elvégre tavaly és 2020-ban a járványhelyzet miatt elmaradt a rendezvény, így a márka rajongói már alig várták, hogy újra együtt túrázzanak, ünnepeljenek a többi motorossal, csakúgy, mint az elmúlt bő húsz esztendőben.