· Képek: Bottpower · 2018. június 11. 1

Eladó a Buell Pikes Peak versenymotorja

Kívánatos portéka

A jó fogásra váró „pecások” készülhetnek, ugyanis most igazán nagy halat dobtak a vízbe. A Bottpower eladásra kínálja a minden értelemben csodás, eredeti, a hegyi felfutót megjárt BOTT XR1R-t.
A Buell járgányok egyébként is elég különlegesek, hát még, ha valódi szakértő kezeibe kerül. Ilyen a képeken látható BOTT XR1R Pikes Peak is, amit a tavalyi versenyen Travis Newbold negyedik helyen hozott be összesítettben, valamint megnyerte vele az ún. Challenge Exhibition Powersport és a Challenge Motorcycle kategóriákat. A Bottpower most eladásra kínálja a kétkerekűt, s bizony nemcsak annak másolatát, hanem az eredeti példányt.
{{articleGallery[18317].caption}}
A gép lelke egy 1340 köbcentis Buell XBRR hajtómű titánszelepekkel, a léghűtéses, V2-es agregát 150 lóerőt szabadít a hátsó kerékre. A jármű többi része sem kevésbé impozáns, elég, ha csak a prémium minőségű alkatrészeket nézzük – van itt Öhlins felfüggesztés, Rotobox karbonszálas kerék, Brembo fékrendszer, STM nyomatékhatárolós tengelykapcsoló, beépített adatrögzítő rendszer, karbonszálas ülés és légszűrőház. S bizony nemcsak a műszaki tartalom teszi olyan nagyszerűvé ezt a gépet, hanem az egyes alkatrészek páratlan harmóniája. Arról egyelőre nincs információ, hogy mennyit szeretnének kapni a masináért, mindenesetre, ha valakinek a zsebében lapul egy vélhetően nagyobb, szabadon elkölthető összeg, az itt érdeklődhet a motorkerékpár iránt.