A BUM YouTube-csatornán bukkant fel ez a rendhagyó motor, mely eredetileg Coleman CT200U néven látott napvilágot, mégpedig egyfajta gyerekmotorként. A minimalista stílusú, 199 köbcentis kis gép csak egy ideális kezdőmotor, de ha ilyen vásott motorépítők kezei közé kerül, akkor semmi sem lehetetlen...

CBR-blokkos Coleman a BUM-tól

Először is átalakították, megerősítették a vázat, hogy kibírja a nagyobb erőforrás brutális nyomatékát, új motortartó konzolokat építettek be, közben pedig megnyújtották és szélesebbre is szabták a csővázat, hogy elférjen benne az új sornégyes.

Persze mint minden építés során, itt is sorra jöttek a meglepetések, például a váz így is gyengének bizonyult és meghajlott, ezért újabb merevítőket hegesztettek a CBR motorja köré, majd valahogy helyet szorítottak a gyújtás és az üzemanyag-ellátás alkatrészeinek, és jöhetett is a videón látható próbakör. Jóllehet, a motor a használhatatlanság határát súrolja a csaknem 200 lóerős négyhengeressel, így valódi jármű helyett inkább guruló szobor lett, de a maga nemében így is egyedülálló.