· 2020. július 7. 3

Ducati Panigale V2 „White Rosso”

A kevesebb most is több

Nemrég jelent meg a Ducati Panigale V2, s a 955 cm3-es talján gépet nem titkoltan az egykori 959 utódjának szánta a gyár. A szerénynek korántsem mondható, 155 lovas teljesítményű gép először a jellegzetes Ducati-piros színben került piacra.
Az eredeti változatot követően a napokban mutatták be a vadonatúj fényezést, mely - megőrizve egy-két piros elemet – elefántcsontfehérbe öltöztette az olasz csodát.
{{articleGallery[25883].caption}}
Az új szín a White Rosso fantázianevet kapta. Olaszországban a Misano World Circuit Marco Simoncelli pályán került leleplezésre a modell, sőt a rövid videó is itt készült, melyben Francesco Bagnaia MotoGP-pilóta mutatja be az új V2-es Ducatit, majd pár szóban összegzi a #GoFree lényegét, jelentsen bármit is ez a hashtag...
„2016 óta személyes jelmondatom a #GoFree. Számomra azt jelenti, hogy önzetlen és gondtalan módon élünk, jól érezzük magunkat és középpontba helyezzük mindent, amiért élünk, amit szeretünk csinálni. Úgy gondolom, hogy a Panigale V2 jól illeszkedik ehhez, és remekül tükrözi ezt az életérzést.” - mesélte Bagnaia.
{{articleGallery[25882].caption}}
A Panigale új, fehér színvilágát a piros felnik, a motor elején található légbeömlő nyílások, valamint az oldalán, combtájékon elhelyezett, szintén piros légterelő törik meg – igazán szemet gyönyörködtető jelenség.