Örömmel jelentette be a Szentlaposi Szűzanya Kápolna Alapítvány, hogy immáron 16. alkalommal kerül megrendezésre a Motoros Búcsú - Kerékpárosok és motorosok zarándoklata az Ecséd település szélén található Szentkút-völgye szenthelyen. A megszokott időpontban, május 20-21-én tartják a rendezvényt, a jól ismert Szentkút-völgye Boldogasszony kápolnában.

ecsed-motoros-bucsu-2022

Az Ecsédi Motoros Búcsú programja

– Hű partnerünk a szervezésben az Ecsédi Motoros Egyesület, a MOTaMOT - MOTOROSOK a MOTOROSOKÉRT Közhasznú Alapítvány, a Szkíta Motoros Egyesület, valamint a Felvidéki Motoros Barátaink és a Hunyadi Rend tagjai, továbbá a MotorkerékPálosok közössége – mesélték a szervezők, akik korábban részletesen elmesélték nekünk, miért is vállalkoztak 15 éve az első motoros áldás megszervezésére.

ecsed-motoros-bucsu-2022

– A jubileumi esztendőt lezáró (2007-2022) esemény a szervező közösségek és szervezetek szempontjából kiemelten fontos állomás, hiszen több mint 15 éve érkeznek motoros zarándokok eme kicsi kápolnához, hogy lelkileg feltöltődve, áldással kezdjék meg a motoros szezont. Ezért igyekeztünk az idén is kitenni magunkért és tartalmas programokat szerveztünk barátainknak, vendégeinknek – tették hozzá.

ecsed-motoros-bucsu-2022

Az alapítvány és a motoros civil szervezetek közös kiemelt eseményének keretében lesz megannyi bemutató, sok-sok előadás, koncert, lelkiségi és kulturális programok sora, valamint a hagyománynak megfelelően áldásban részesülnek az érkező motorosok. A kétnapos Motoros búcsúra a belépés természetesen most is ingyenes, s ha részt vennél rajta, itt találod a hétvége részletes programját, valamint a fontosabb tudnivalókat.