· 2020. december 1. 1

Jövőre is elmarad a Man TT

Viszlát, TT?

Noha a közlemény optimista hangvételű, és azt írja, hogy csak elhalasztják a rendezvényt, ez gyakorlatilag annyit tesz, hogy 2022 nyaráig biztosan nem lesz verseny a szigeten.
A Man-sziget vezetése hivatalosan is megerősítette, hogy 2021-ben sem tartják meg a legendás összecsapást, de ez korántsem jelenti a versenysorozat végét.

Elmarad a 2021-es Man TT

Ezzel tehát hivatalosan is eldőlt, hogy nem lesz TT, ugyanakkor a szervezők még küzdenek azért, hogy a jövőben folytatódjon a sorozat, és mielőbb vendégül láthassák a világ leggyorsabb, egyben legbátrabb pilótáit.
{{articleGallery[28075].caption}}
Laurence Skelly, a sziget gazdaságért felelős minisztere elmondta: nehéz döntés volt a futam elhalasztása, ugyanakkor kötelességük időben és világosan fogalmazni, hogy a résztvevők – no meg a rajongók – tisztában legyenek a tényekkel. Ez már csak azért is fontos, mert több ezer önkéntes segíti a TT rendezését, így végül elhatároztuk, hogy az eredeti dátum (2021. május 28.) helyett 2022 nyarán, egészen pontosan 2022. június 11-én rajtol el a következő TT.