Brad Binder, Enia Bastianini, Joan Mir, Johann Zarco és Toprak Razgatlıoğlu – ismert nevek, akik a neves Red Bull Rookies Cupból léptek feljebb a GP-be vagy a Superbike-ba. Ez alapján úgy tűnik, hogy ez a versenysorozat a legjobb „ugródeszka”, hogy ha valaki tehetséges, akkor a világbajnokságon is megmutathassa, hogy mit tud.

Farkas Kevin a Red Bull Rookies Cupban

Nos, ez a lehetőség most Farkas Kevinnek is megadatott, ugyanis az ifjú magyar pilóta jövőre a Red Bull Rookies Cupban bizonyíthat.

– Nagyon boldog vagyok hogy bejelenthetem: a 2023-as szezonban a Red Bull MotoGP Rookies Cupban folytatom.

farkas-kevin-red-bull-rookies-cup

Nem tudom sem leírni, sem elmondani, hogy mennyire boldog vagyok. Keményen dolgoztunk, és jó érzés látni, hogy a munkánk kifizetődött. Hatalmas boldogsággal és elszántsággal várom ezt az új fejezetét az életemnek. Szeretném megköszönni a Red Bull MotoGP Rookies Cupnak a bizalmat és ezt a lehetőséget.

farkas-kevin-red-bull-rookies-cup
Kevin (#28) a mezőny előtt a legendás asseni pályán

Nagyon hálás vagyok azoknak, akik támogatnak engem, felsorolni sem tudom annak a sok-sok embernek a nevét, hogy mennyi mindenkinek szeretnék most köszönetet mondani. Köszönöm mindenkinek! – írta Kevin közösségi oldalán a bejelentést követően.