· 2019. június 18. 17

Gyári matricakészlet GS-ekhez

Tedd egyedivé a motorod!

Rendkívül sokféle matricát, díszítőelemet kínál a BMW a különféle típusaihoz, csak győzzünk választani a kínálatból!
Sokan vágynak arra, hogy egyedivé, különlegessé tegyék járművüket, de nem szeretnék átalakítani a gépet - megelégszenek egy kis optikai tuninggal. A BMW Motorrad stílusos matricakollekciójával most bárki igazán karakteressé varázsolhatja kétkerekűjét, ráadásul az izgalmas mintájú dekorációk időjárásálló műanyagból készülnek, hogy hosszú ideig mutatósak maradjanak. Természetesen úgy tervezték meg, hogy az írásképek illeszkedjenek a márkaarculathoz, sőt úgy alakították ki a szetteket, hogy a lehető legjobban passzoljanak az egyes motorok karakteréhez.
{{articleGallery[22273].caption}}
Vehetünk matricát a tankra és a különféle idomokra, mindemellett könnyűfém vagy fűzöttküllős felnikre, továbbá a oldaldobozokra is készült dekoráció. A bajorok gondoltak a pontos felhelyezésre is, így a készlet tartalmazza a felragasztáshoz és buborékmentes rögzítéshez szükséges kiegészítőket és eszközöket, tehát biztosan szépen felilleszthetjük őket a helyükre. Magukat a matricákat egyébként szitanyomással állítják elő, ezáltal színeik élethűek és tartósak is.
{{articleGallery[22274].caption}}
A BMW sokféle modellhez, többek között az R 1200 GS legkülönfélébb változataihoz, az F 750 GS-hez, az F 850 GS-hez, valamint a G 310 GS-hez gyártja az utólagos díszítéseket. Akit érdekelnek a csomagok, a további információért keresse fel a BMW hazai forgalmazójának honlapját, ahol további részleteket talál a látványos kiegészítőkről.