· 2020. május 31. 27

Csekk helyett fogda...

Gyorshajtásból rabosítás?

Michael Workman kiváló példája annak, mit ne csináljunk, ha a rendőr szeretne megállítani az autópályán. Tipikus történet néhány szokatlan fordulattal és persze a fogdában töltött napokkal.
Egy sima gyorshajtás miatt kapcsolták be a szirénát a zsaruk, ám a motoros úgy gondolta, pár percre a Ghostrider bőrébe bújik, és lelép a rendőrök elől.

Sírás lesz a vége...

Michael ahelyett, hogy belátta volna bűnét és félreállt volna, inkább úgy döntött, csutkára tekeri a gázt, és megpróbál olajra lépni a Hondával. Az is lehet, hogy csak nem látta a közeledő rendőrt, és amúgy is versenyezni szerettek volna motoros társával, de ennek vajmi kevés az esélye.
...és akkor eltört a mécses
Michael tehát 180 mérföld/órás - kb. 289 km/óra – hajszába kezdett, mellyel nem csak saját, hanem mások és az őt üldözni kénytelen zsaru testi épségét is veszélyeztette az egyenruhások szerint. Az már tényleg csak hab a tortán, hogy a menekülés közben még vagány Michael egyszerűen elbőgte magát, mikor elkapták, és kiderült, hogy csekk helyett rabosítás várja...
{{articleGallery[25595].caption}}
A videót az Oklahomai Közbiztonsági Osztály osztotta meg. Később kiderült, hogy a két motorosra ötéves börtönbüntetés vagy nagyon súlyos pénzbírság vár, és a priuszt sem ússzák meg. Ez később meghatározhatja egész életüket, karrierjüket – valószínűleg ezért keseredett el Michael, mikor beültették a rendőrautóba.