Bálint két napon át nyúzta a Yamaha R1-et a Pannónia Ringen, és nem véletlenül itt, hiszen a franciaországi Endurance-vb-re készülő pilóta a nyugat-magyarországi pályán is rajthoz áll a Le Mans-i összecsapás előtt.

Féktáv 270-ről

Július végén ugyanis a Pannónia Ringen rendezik az Alpok Adria Bajnokság szezonnyitó futamát, és a H-Moto Team pilótáját is láthatjuk a rajtrácson. Hála Bálintnak, most átélhetjük, hogy milyen egy igazán gyors kör a pályán – különösen a célegyenes végi féktáv és a rázókövek szemérmetlen kihasználása látványos a hétvégi felvételen:
Ha minden a tervek szerint alakul, akkor augusztus utolsó hétvégéjén folytatódik a 2019-2020-as EWC, mégpedig a legendás Le Mans-i összecsapással a Bugatti pályán. Mi több, Bálintnak érvényes ajánlata van az összes idei vb-futamra, azaz jó eséllyel láthatjuk a Bol d'Or-on (szeptember 19-20), valamint a Suzukai 8 óráson is (november 1.), már ha mindhárom eseményt megtartják, ami eléggé kérdéses a sokszori halasztás után.
h-moto-kovacs-balint-a-pannoniaringen-25866
Ha téged is érdekel, miként alakul Bálint pályafutása, s kíváncsi vagy a legújabb, legérdekesebb vele kapcsolatos hírekre, kövesd a Facebookon és az Instagramon! Továbbá érdemes böngészni csapata, a H-Moto Team Facebook-oldalát is.