Erős szezont zárt 2022-ben a Harley-Davidson, közel száz eladott motorral megelőzte a márkák versenyében – többek között – a Vespát, a Husqvarnát és az Apriliát, s az a cél, hogy idén ezt az eredményt is túlszárnyalják.

A Harley-Davidson célja a közösségépítés

A fejlődő és mind szélesebb körű budapesti szolgáltatások mellett fontos célunk a közösségépítés. A 120 éves márka budapesti születésnapi megapartyja mellett sok más programmal is készülünk: lesz alkatrészbörze, szezonnyitó Open Road Party, az egész országot átszelő Open Road Tour, emellett az alsóörsi hagyományokat nem feledve Open Road Weekenddel készülünk a jubileumi évre – mesélte el Hankó Ákos.

harley-davidson-budapest-2023-as-programok
Pan America és Breakout a Harley-Davidson standján

– A múltheti AMTS-en kiállított két, büszkeségre okot adó motorunk egyike a Pan America, amelyet teljesen
túrázásra felszerelt formájában mutatunk meg, illetve a Breakout 117, amely az idei év eddigi
legnagyobb újdonsága – tette hozzá.

harley-davidson-budapest-2023-as-programok

A tavaly nagy sikerrel lezajlott Open Road Tour idén is várja a motorosokat, a túra Győrből indul a nulladik nappal, amely az állatvédelem égisze alatt zajlik, a város polgármesterének Dézsi Csaba Andrásnak támogatásával és a Four Rivers HOG Chapter szervezésében. A budapesti Bázison eltöltött első regisztrációs nap és bandázással, koncertekkel teli nyitás után Hatvanon keresztül a motorosok paradicsomában, a Mátrában motorozunk egy jót, majd az egri Dobó térre történő bevonulást követően Mezőkövesden ér véget a nap. Mezőkövesd – Zsóry Ligetben eltöltött éjszaka után a varázslatos Bükkön át Miskolc városa hallhatja a következő felvonulással érkező motorok dübörgését, majd a szerencsi vár
„bevétele” után Sárospatakon koncertekkel, és számos programmal egybekötött Első Pataki
Járműmustrával zárjuk a napot. Visszaúton hagyományosan fát ültetünk a rendkívül vendégszerető Kápolnán.” – ismertette a túra útvonalát Hankó Ákos

harley-davidson-budapest-2023-as-programok

Idén sem lesz hiány tehát programokból, találkozókból és koncertekből. Ha nem szeretnél lemaradni róluk, kövesd a friss híreket a márka honlapján, ahol rendszeresen beszámolnak a közelgő eseményekről.