A péntek délelőtti sajtótúrával indult, majd két-három napon át zajlott a Harley-Davidson Budapest immáron hagyományosnak mondható, nyári teszthétvégéje.

harley-davidson-budapest-teszthetvege-2022
A hétvége nyitóprogramja a motoros újságírók közös túrája volt. Alighogy visszaértek a gépek a bázisra, máris ott sürgölődtek az eseményre regisztrált tesztelők, akik nyomban indulhattak is a nagyjából félórás körre

Összesen 17 modell érkezett Budapestre a Harley-Davidson impozáns kamionjával, közöttük az új Nightster, a Pan America mindkét változata, a Sport és a Street Glide, valamint a látványos, jellegzetes félidommal felszerelt Low Rider ST.

harley-davidson-budapest-teszthetvege-2022
A márka legújabb gépei egy helyen, a túra pihenőpontján

A tesztkör után a Jaromir Open Road Bázison frissülhettek fel a résztvevők, ami rá is fért a motorosokra, hiszen pénteken még közel negyvenfokos melegben rótták az utakat az újdonságokkal.

harley-davidson-budapest-teszthetvege-2022
Tesztelők a Harley-Davidson Budapest parkolójában

Remek hangulatú és jól szervezett program volt, s a résztvevők elégedettségét látva nem kérdés, hogy 2023-ban is láthatjuk Budapesten a Harley tesztkamionját. Utóbbi már csak azért is biztos, mert pont jövő nyáron lesz 120 éves a márka, és ennek alkalmából Budapesten rendezik a jubileumi Harley-fesztivált, ahová minden motorost szeretettel várnak a gép méretétől vagy típusától függetlenül.