· 2019. november 14. 12

Harley tesztmotorok verhetetlen árakon

Új vasak másodkézből

Komoly kedvezménnyel keresik új gazdájukat a Harley-Davidson idei tesztmotorjai, közöttük a karcsú Forty-Eight, a masszív Fat Bob és persze az örök sláger Road King.
- Keveset futott, 2019-es modellek extra kedvezményes áron, amíg a készlet tart. Ha nem vágysz most új motorra, akkor ne olvasd tovább, de ha igen, akkor érdemes végigböngészned a kínálatot - áll a Harley friss felhívásában. Alig használt, jellemzően 10-20 ezer kilométert futott vasakról van szó, melyek közül néhányat már a SportMotor hasábjain is láthattatok.
{{articleGallery[23921].caption}}
Mindegyik gép garanciája 2021-ig érvényes, de az új tulajdonos kérésére 2024-ig meghosszabbítható a jótállás. Persze a kedvező árnak köszönhetően a „flotta” néhány tagja már elkelt, de négy-öt milwaukee-i V2-es még keresi új gazdáját - ha kíváncsi vagy rá, milyen motorok sorakoznak a kínálatban, látogass el a Harley honlapjára, ahol minden infót megtalálsz a motorokról. Ha pedig részletesebben megismernéd a csapat leglátványosabb tagját, a brigád korelnökét, itt találod menetpróbánkat a még mindig dögös Road Kingről.