· 2019. szeptember 7.

Újabb Conti Safety-Hungary Nyílt Nap

Kezdjétek tréninggel az őszt!

Most hétfőn tartja következő nyílt napját Continental Safety-Hungary, ahol bárki kipróbálhatja magát és kedvezményesen regisztrálhat a tréningekre. Vegyél részt Te is a népszerű programon!
Mindenkinek feltétlenül ajánljuk a vezetéstechnikai tréningeket, ahol nem a forgalomban, hanem biztonságos körülménynek között, zárt pályán szerezhettek rutint, és olyan fogásokat sajátíthattok el, melyek közúton aligha „ragadnak” az emberre. Ha van néhány szabad órátok, hétfőn ingyenesen látogathatjátok meg a közkedvelt Safety-Hungary soron következő, budapesti nyílt napját.

Hétfőn újból Conti Safety-Hungary Nyílt Nap

A megszokott programok mellett ezúttal megtudhatjátok azt is, melyek az első és legfontosabb teendők motorbaleset után, ugyanis eljön a Mentőmotoros Alapítvány egyik orvosa, aki bemutatót és oktatást is tart az egybegyűlteknek.
Igaz, a legérdekesebb rész mégis csak a tréning lesz, ahol az eltérő nehézségű pályákon sokféle helyzet szimulálására nyílik lehetőség, és a gyakorlás a hagyományoknak megfelelően a Safety-Hungary saját járműveivel történik, szóval nem kell féltened a géped csillogó idomait.
{{articleGallery[23010].caption}}
Mi több, a helyszínen kedvezményesen regisztrálhattok a Safety-Hungary további vezetéstechnikai programjaira - így a kétnapos tanfolyamok 49 helyett 39 ezer, az egynaposok pedig 30 helyett 25 ezer forintba kerülnek csak. A nyílt nap délután 15 órakor kezdődik és 21 óráig tart. Kikapcsolódásképpen gokartozhattok, bowlingozhattok, biliárdozhattok vagy játszhattok a darts-szal és a csocsóval is, ha megfáradtatok motorozás közben. A szervezők mindenkit szeretettel várnak, s arra kérnek, hogy további információkért látogassatok el a képzés hivatalos Facebook-oldalára, ahol további hasznos részleteket tudhattok meg a nyílt napról!