Múlt héten már beszámoltunk róla, hogy hamarosan kezdődik az idei Wheels and Waves fesztivál, melynek természetesen ezúttal is a Baszkföld franciaországi tengerpartján található Biarritz ad otthont.

honda-rebel-a-wheels-waves-en

Az Egyesült Királyságból, Franciaországból, Olaszországból, Portugáliából és Spanyolországból érkező, igencsak feltűnő gépeket természetesen nemcsak kiállítás látogatói tekinthetik meg, hanem az angol, francia, német, olasz, portugál és spanyol nyelven olvasható Honda Customs-honlap felhasználói is.

honda-rebel-a-wheels-waves-en

A weboldal arra lehetőséget is ad, hogy – a felfelé és a lefelé tartott hüvelyujjat ábrázoló ikonokra kattintva –  értékeljék kedvenc motorjukat, sőt számítógépes és okostelefonra szánt háttérképeket is letölthetnek, kedvenc Rebeljük képeit pedig megoszthatják a közösségi oldalakon. A szavazást augusztus végén zárják le, s ekkor jelentik be a győztest.

honda-rebel-a-wheels-waves-en

Az építők közül sokak neve ismerős lehet, hiszen korábban is meglepték a motorosokat néhány igazán látványos vassal, idén pedig a két sorkettes Rebelt vették kezelésbe, hogy klasszikus vagy éppen jövőbemutató köntösben szülessenek újjá a gépek.

Ide kattintva láthatod mind a tíz motort, illetve szavazhatsz is kedvencedre, hogy a neked legjobban tetsző Rebel vagy legszimpatikusabb műhely vihesse haza a trófeát.