· Képek: Honda · 2018. január 12. 31

Évkezdő akciók a Hondánál

Indul a szezon!

Kapóra jöhet a japán gyártó évindító akciója annak, aki még keresi legújabb kedvencét az idényre, hiszen a Honda most több modelljét is jelentős kedvezménnyel kínálja.
Aki esetleg fontolgatja, hogy 2018-ban már egy vadonatúj Honda nyergében gyűjti a kilométereket, az bizonyára örülni fog a hírnek, hogy a hazai márkakereskedések rendkívül vonzó szezonnyitó kedvezményekkel várják a motorosokat. A kampány érinti többek között a fogyasztásbajnok NC750X manuális és dupla kuplungos (DCT) modelljeit, melyeket bruttó 150 ezer forint kedvezménnyel kínálnak. Ezen felül 531 114 forintos akciós áron kapható az NC Travel csomagja, ami markolatfűtést, bukócsövet, 12 voltos csatlakozót, kézvédőt, 45 literes hátsó dobozt és 29 literes oldaldoboz-szettet, középállványt és ködlámpát tartalmaz, jelentős értéket adva a kétkerekű technikai felszereltségéhez.
{{articleGallery[17004].caption}}
Ezen kívül az Africa Twint is bevonták az akcióba, az ikont bruttó 250 ezer forinttal adják olcsóbban, s ehhez is kedvező, 260 ezer forintos áron vásárolható meg a fent említett Travel pakk 35 literes, háttámlás hátsó kofferrel, 30 és 40 literes oldaldobozokkal, túraplexivel és középsztenderrel. De nem csupán ezt a két típust kínálják kedvezménnyel, hanem több más modellt is, a részletekkel kapcsolatban a Honda márkakereskedések szakemberei tudnak bővebb tájékoztatást adni. Az akció 2018. március 31-ig vagy a készlet erejéig érvényes.