· 2020. június 30.

Ingyen telefontartó és sisakdoboz a Lvneng S5-höz

Nagyvonalú ajándékok

Nem túlzás azt állítani, hogy berobbant a hazai piacra a Zöld Mobilitás Kft, a Lvneng e-robogók hivatalos hazai forgalmazója. A családi vállalkozás elhivatott vezetői mindent megtesznek a sikerért, a bevezetés időszakában például értékes – és főleg hasznos – felszereléseket adnak divatos motorjukhoz.
Mint az tesztünkből kiderül, az S5 jó esélyekkel indul az ügyfelekért folytatott harcban, nem lennénk meglepve, ha az elektromos gépek vásárlását ösztönző állami támogatás nélkül is sokat eladnának belőle.
{{articleGallery[25837].caption}}

Ingyen telefontartó és topcase a Lvneng S5-höz

Persze mindig jól jön egy kis plusz ösztönzés, éppen ezért hirdetett akciót a cég, melyben ajándékot – telefontartót és sisaktartó topcase-t – választhat a vevő az új S5 mellé. Utóbbit ráadásul a motor színére fényezve kapod meg, így nemcsak praktikus a bukó mellett számos apró kacatot elnyelő doboz, hanem jól is mutat a fiatalos vonalvezetésű robogón.
{{articleGallery[25839].caption}}
Ha felkeltette érdeklődésedet az ajánlat vagy csak egyszerűen többet szeretnél megtudni a Lvneng motorokról, látogass el a ElektromosRobogó.hu oldalra, illetve bátran kérdezhetsz is a forgalmazótól a +36-30-376-2646-os telefonszámon és az info@elektromosrobogo.hu címen, ahol egyébként viszonteladók, kereskedők jelentkezését is várja az importőr.