· 2017. szeptember 11. 1

ISDE 2017

A Hatnapos legjobb pillanatai

Idén Franciaország adott otthont a Hatnapos Enduró-világbajnokságnak, ahol a résztvevő országok mellett az egyéni indulókat is rangsorolták - a profi mezőny tahjain a juniorok, illetve a hölgyek is megmérkőztek egymással.
A 2017-es, Brive-ben zajló összecsapást a házigazda, Franciaország nyerte, mögöttük - hat perc lemaradással - Ausztrália válogatottja zárt, míg a dobogó harmadik fokára Finnország endurósai állhattak fel. A Tóth Barnabás, Holló Bence, Miksi Péter, Kátai Péter összeállítású magyar alakulat maga mögé utasította a cseh, az olasz, sőt az amerikai vetélytársakat is, amit főként annak köszönhettek, hogy - riválisaikkal ellentétben - mind a négyen célba értek, és végül összesítettben a 12. helyen futottak be.
Látványos összefoglaló az idei Hatnaposról
A Junioroknál szintén a Franciák diadalmaskodtak, nyomukban az olasz csapattal, illetve az USA alakulatával. Meglepetésre a hölgyek versenyében Ausztrália lett a bajnok, csaknem hét percet verve az USA színeiben induló női motorosokra, illetve majdnem fél órával megelőzve Franciaország csapatát. Részletes eredménylista a Fim-ISDE-Live.info oldalon elérhető.