· 2019. június 18. 3

Javában zajlik a Honda Karaván

Itt az utolsó lehetőség!

Nagyszerű lehetőség a tesztelés mindazoknak, akik szívesen mennének egy kört a Honda újdonságaival. A komáromi program holnap, azaz június 19-én kezdődik.
Évek óta nagy népszerűségnek örvend a tavaszi-nyári rendezvények között a Honda Karaván tesztsorozat, ugyanis ezzel indul a szezon és ez vezeti be a nyári túrák időszakát is. A japán márka hazai forgalmazójának országos akciója most érkezett el utolsó állomásához, ezért mindenkinek azt ajánljuk, hogy ragadjon bukósisakot és menjen tesztelni, amíg lehet!

Javában zajlik a Honda Karaván

Összesen nyolc márkakereskedés csatlakozott a remek programsorozathoz, amely már eddig is sok embert mozgatott meg, hiszen nők és férfiak, fiatalok és idősek egyaránt nagy számban regisztráltak és tesztelték a legújabb Hondákat.
{{articleGallery[22332].caption}}
Ezen a héten a komáromi Komfrontnál lehet kipróbálni a cég csemegéit, így - többek között - a Gold Wing ABS Tour DCT-t, a CB1000R-t, a CMX500 Rebelt vagy a a CB300R-t. Ez lesz az idei utolsó helyszín, június 24-ig tudtok menni egy-egy karikát a Honda újdonságaival.
A programmal kapcsolatban további információkat találtok a Honda magyarországi honlapján.