· 2018. augusztus 10. 90

Hihetetlen teljesítménnyel érkezik az új H2

Semmi nem elég?

Még kifinomultabb fékrendszer, pár hasznos extra és 231 lovas csúcsteljesítmény - röviden így jellemezték a japán mérnökök a régi-új sportmotort, melyet napokon belül bemutatnak a nagyközönségnek.
Meglepetésre az uborkaszezon kellős közepén, ma reggel jelentette be a japán gyár, hogy szakembereik idén alaposan átdolgozták feltöltős sornégyesüket, így a H2 lesz napjaink legerősebb kétkerekűje. Az immáron Brembo Stylema fékrendszerrel és tovább fejlesztett motorvezérlő elektronikával, valamint módosított gyújtással színre lépő újdonság kereken kétszáz lovas teljesítménye a fejlesztések nyomán 231 lóerőre hízott, míg menet közben - a Ram-Airnek köszönhetően - további 11 taggal gyarapodik a ménes.
{{articleGallery[18958].caption}}
Ez lesz az első H2, amely Bluetooth-kapcsolattal megspékelt színes TFT-műszeregységgel kerül a boltokba, s szintén újdonság, hogy a vadonatúj légszűrőház révén még spontánabbá vált a gázreakció, azaz még gyorsabb és kezesebb lett a motor. Bemutatójára a holnap kezdődő Bonneville Speed Weeken kerül sor, míg a modell forgalmazása várhatóan 2018 telén indul.