· 2020. május 26. 25

Komoly esést úszott meg az orosz celeb

Addig jár a korsó a kútra...

Ezúttal elég gyors volt az őrangyal: ugyan saját butaságától nem menthette meg az a csinos orosz motoroslányt, aki viszonylag olcsón megúszta, hogy most is a közösségi média volt az első.
A napokban kezdett terjedni az interneten egy videó, melyben @puhlyasshh néven ismert orosz Instagram-modell hatalmasat esett egy Kawasaki ZX-6R nyergéből. Szinte minden oldalon mást olvashatunk arról, hogy pontosan mennyivel is eshetett el a lány. Persze a bulvárlapok máris egymást túllicitálva mondtak be 180-as, 190-es értékeket, miközben a videón tisztán látszik, hogy szó sincs erről.

Angelina megúszta az élőben közvetített esést...

Amit biztosan tudunk, hogy a videóban egy BMW-vel versenyeznek valahol Oroszországban és 190 körüli tempónál szitál be motor hátulja. Persze innen már lassít, mielőtt földre kerülne, de az Instagramján megosztott sérülésekből úgy tűnik, a pletykalapok 190 km/órás tippje elég messze van a valóságtól.
{{articleGallery[25571].caption}}
Úgy tűnhet, hogy ez nem is olyan vészes, de ha hozzáadjuk a részleteket, hogy utcai ruhában, csak egy bukósisakban esett el, akkor mindjárt más a helyzet. Azt mindenki döntse el maga, hogy tudás vagy szerencse volt, hogy nem ütközött a szembejövőkkel és így megúszta a dolgot.
Sajnos nagyon gyenge minőségű a videó, de a lényeg azért látszik...
Az esést követően az éppen arra közlekedő autósok azonnal a segítségére siettek, így nem lett nagyobb baj. De ezek után szinte biztos, hogy többször meggondolja majd, mielőtt bevállal egy hasonló szereplést...