· 2019. február 7. 12

Kótner Zoltán az Év Embere választáson

Megvan a dobogó

Kitettek magukért a motorosok, és több ezer szavazattal repítették a középmezőnyből a pódiumra az Európa-bajnok motorosrendőrt, Kótner Zoltánt.
Amikor néhány hete megjelent a szavazásra buzdító cikkünk, Zoli pár száz vokssal az ötvenfős csoport a középmezőnyben vitézkedett éppen, ám ezután pár nap alatt felzárkózott a top 10-be, s már akkor látszott, hogy akár a végső győzelemre is esélyes. Csaknem harmincezren vettek részt a Nógrád megye hétköznapi hőseit felvonultató voksoláson, melynek eredményhirdetése múlt pénteken zajlott a salgótarjáni Megyeházán.
{{articleGallery[20976].caption}}
A legtöbb szavazatot - szám szerint 4524-et - az EdzzEniWay tulajdonosa, Kovácsné Szeles Enikő kapta, aki sportolóból vált funkcionális edzővé. Őt követte a képzeletbeli dobogón Hulitka László, a Salgótarjáni Hivatásos Tűzoltóparancsnokság dolgozója. Hulitka eredménye nem meglepő, ugyanis igazi példakép lehet az emberek előtt - nemrég egy tűzesetnél saját épségét kockáztatva robbanásveszélyes palackokat hozott ki a lángok közül. Harmadikként pedig Kótner Zoltán, a Balassagyarmati Rendőrkapitányság főtörzszászlósa zárt, aki tavaly Németországban - élete első ilyen versenyén - magabiztosan húzta be a győzelmet, és vagy fél percet vert a nívós nemzetközi mezőny átlagidejére. Gratulálunk a díjazottaknak!