Néhány napja jelentett be az Endurance-vb-n ötödik helyet szerzett Kovács Bálint, hogy idén új bajnokságokban és új motoron láthatjuk, tegnap pedig hivatalosan is megerősítette, hogy melyik versenyeken indul az őszi 24 órás előtt.

kovacs-balint-ducati-alpok-adria

– Örömmel tájékoztatlak benneteket, hogy részt veszek az Országos Bajnokság és az Alpok-Adria bajnokság utolsó három fordulójában, ráadásul egy Ducati V4 R-rel! Ez annak köszönhető, hogy jómagam is bekerültem a Humda tehetségkutató programjába, ami komoly segítség szakmai képzésben és versenyzési lehetőségekben is.

kovacs-balint-ducati-alpok-adria

Így alakul tehát az idei menetrendem: július 8-tól Alpok-Adria bajnokság a Slovakiaringen, majd ugyanitt július 21-én Takarékbank Magyarország Nyílt Nemzeti Gyorsasági Bajnokság és Kupa. Ez nagy lehetőség, hiszen a versenyek, a képzések és persze a Fit4Race edzései is segítik felkészülésemet a 2022. szeptember 15. és 18. között rendezett Endurance-vb 24 órás Bol d’Or-i futamára! Szurkoljatok, mert ez egy rendkívüli, jelentős előrelépés pályafutásomban! – írta Bálint.

kovacs-balint-ducati-alpok-adria

Legközelebb jövő héten láthatjuk a H-Moto versenyzőjét, Kovács Bálintot a Slovakiaringen, utána a hazai bajnokságban, ősszel pedig a leghíresebb hosszútávú motorversenyen, a Bol d'Or-on szurkolhatunk neki.