· 2019. november 20. 7

Közel 30 millió jött össze a mentőmotorra

Rengetegen adakoztak

Igazán felemelő érzés látni, hogy mivé alakult a segítségnyújtásért hálás anyuka akciója. Most már nemcsak egy motorról van szó, hiszen az eddig beérkezett pénzösszeg birtokában új célokat is megvalósíthat az alapítvány.
Múlt héten tette közzé a Magyar Mentőmotor Alapítvány, hogy a Balázsmotor nevű gyűjtési akció kapcsán 26 569 974 Ft érkezett a számlájukra. Rengetegen utaltak pénzt, külföldről is sok millió forint érkezett.

Közel 30 millió jött össze a mentőmotorra

Mi is megírtuk korábban azt a megható történetet, ami az alapítvány gyűjtési akciójának hátterében áll. Nos, büszkén számoltak be róla a mentőmotorosok a minap, hogy az eredetileg kitűzött tízmilliós célt jócskán túlszárnyalták, s úgy döntöttek, meg sem állnak a 35 milliós határig!
{{articleGallery[23965].caption}}
Egyébként ez a csaknem 27 millió nagyjából az alapítvány kétévi költségvetése, azaz a motor mellett arra is futja majd a pénzből, hogy egy újabb motorokkal és kollégákkal bővítsék az állományt.
Bízunk benne, hogy összejön a vágyott összeg, hogy még tovább fejlődhessen a szervezet. Ezáltal mi, autóval és motorral közlekedők is gyorsabban juthatunk szakszerű ellátáshoz, ha netán baleset szenvedünk. Kérünk mindenkit, hogy kövesse a Magyar Mentőmotor Alapítvány Facebook oldalát, és hozzánk hasonlóan - lehetőségeihez mérten - adakozzon a jó ügy érdekében! Köszönjük!