· 2019. július 20. 12

Hamarosan indul a sorozat harmadik része

Hosszú úton felfelé

Charley Boorman személyesen erősítette meg, hogy hónapokon belül útra kelnek Ewan McGregorral. A sorozat harmadik részében Dél-Amerikából indulnak Alaszka felé.
Egyelőre csak annyit árult el az út részleteiről, hogy Argentínában szállnak motorra és észak felé motoroznak majd, de az még nem biztos, hogy teljes egészében átszelik az amerikai kontinenst. - Jelenleg úgy tervezzük, hogy a földrész legdélibb csücskéből Közép-Amerikán át Los Angelesig motorozunk, de persze nem a legrövidebb úton - mesélte Boorman a Bike Shad interjújában.
Egyelőre nem mondhatok el túl sokat, de azt már most megígérhetem, hogy készülünk egy kis csavarral a történetben, szóval nem szokványos túra lesz - avatta be a motorosokat Boorman az út részleteibe
Az sem derült ki, hogy milyen motorokkal teljesítik az utat, ugyanis az első két túrán BMW R 1200 GS-sel mentek, de azóta Boorman a Triumph partnere lett, Ewan McGregort pedig éppen nemrég választották a Moto Guzzi V85 nagykövetének. Vagyis sok még a nyitott kérdés, de az már biztos, hogy jön a folytatás, és harmadszor is nyeregbe pattan a színész-kalandor páros, hogy egy látványos úti filmmel lepjék meg a motorosokat.