· 2019. augusztus 13.

Beharangozó: MAKOT 4.0 - Tarján

Kalandmotorosok, ide!

Új helyre költözik idén a túra- és kalandmotorosok országos találkozója, a MAKOT. Íme, a 2019-es helyszín és a várható előadások, túrák, illetve egyéb programok.
Szakítva a hagyományokkal, ezúttal a motorosok által kedvelt Tarjánban és környékén rendezik a negyedik kalandmotoros találkozót. Szintén újdonság, hogy 2019-ben egy új rendező, a MOTOzin is beszállt a munkába. - Az új társrendezővel reményeink szerint szintet lépünk, színesebb és gazdagabb lesz a program, csakúgy, mint a vendégek ellátása. A fókusz természetesen változatlan: továbbra sem lesz vizespólóverseny vagy sörivóbajnokság, viszont endurós tréning, vezetett on- és offroad túra, valamint érdekes túrabeszámolók annál inkább - monsták el a rendezők a 2019. szeptember 6. és 8. között zajló találkozóról.
Pár csepp eső nem riaszthatja el a legvásottabb túrázókat... Összefoglaló az első, 2016-os MAKOT-ról
Pénteken kora délutántól vasárnapig tart a rendezvény, melyen a túrák mellett terepmotoros oktatás is várja az endurósokat - a képzés és a túra is a festői környezetben fekvő tábor környékéről indul. Ha részt vennél, regisztrálj mielőbb, mert a szálláshelyek gyorsan fogynak - itt tudsz jelentkezni a megújult, mégis hagyományőrző kalandmotoros hétvégére.