· 2019. március 13. 20

Itt a BMW masszírozós nyergének terve

Masszázsülés a bajoroktól?

Régóta kínál masszázsfunkciós ülést autóihoz a BMW, nem lenne meglepő, ha előrukkolna egy motorkerékpárokhoz igazított változattal is.
A spéci nyeregről szóló hírt az egyik ausztrál oldal szellőztette meg, hogy tényleg van-e valóságlapja az elképzelésnek, az valószínűleg az egyik őszi motorkiállításon derül ki.

Masszázsülést tervez a BMW?

Mindenesetre nem tűnik földtől elrugaszkodott gondolatnak a test elgémberedett részeit felfrissítő nyereg. Az autósülésekhez hasonló, görgőkből és különféle magasságú masszírozó fejekből álló szerkezet gond nélkül befér egy 30-40 cm széles ülésvázba, ráadásul sokkal nagyobb szerepe, haszna van motoron, mint a négykerekűekben.
{{articleGallery[21341].caption}}
A vezérlést pedig nem nagy kunszt összeállítani hozzá, ráadásul a megoldás remekül kombinálható a már régóta alkalmazott ülésfűtéssel. Leginkább a túramotorokhoz lehet ideális a BMW megoldása, ráadásul akár a hátsó ülés támlájába is beépíthető a kiegészítő masszázsrendszer. Ismerve a német cég mérnökeinek kreativitását, nem lennénk meglepve, ha az egyre népszerűbb nagytestű robogóknál is megjelenne a kényelmet - és a valós hatótávot - fokozó masszírozós ülés.