· 2020. június 4. 25

Megnyílt a 4SR budapesti üzlete

Motoros cipőtől a sisakig

Budapest legújabb motoros boltjában jártunk, ahol motoros cipőtől a bukóig, légzsákos ruhától a sisakbeszélőig mindent megtalálsz. Körülnéztünk a 4SR-nél.
Természetesen motorral könnyen megközelíthető a hely, egyben le is parkolhatsz a Podmaniczky utca 49. szám előtt, ahol az új üzlet nyílt. Persze nem véletlen, ha a motorosoknak ismerős a 4SR név, hiszen a 2007-ben alapított márka már 2017 óta jelen van Magyarországon, de eddig Ráckevén működött a hazai képviselet, idén júniustól pedig Budapesten találjátok meg a cseh cég minőségi holmijait.
{{articleGallery[25636].caption}}
Igazán nem lehet panasz a kínálatra, elvégre a motoros füldugóktól, az izzókon, karbantartási kellékeken és utcai ruhákon át, a komplett öltözetekig mindent megtalálsz a tágas, 90 négyzetméteres boltban, amit persze autóval is megközelíthetsz – a szomszédos utcákban számos szabad parkolóhely volt, mikor ott jártunk.
{{articleGallery[25635].caption}}
Már az első napokban egymásnak adták a kilincset a vásárlók, ami nem is csoda, hiszen az ingázók, túraendurósok és a térdkoptatók hívei is megtalálják a stílusukhoz passzoló sisakot, ruhát, motoros cipőt és más kiegészítőket.
{{articleGallery[25624].caption}}
Az eladók elmondása szerint a légzsákos motoros ruha volt a legnépszerűbb az első napokban. Ez nem is csoda, hiszen az egyik leghatékonyabbb – és ma már megfizethető – védelmi eszköz, amit a sisakokkal ellentétben nem kell kidobnod esés után. Amint benne az új patron, ugyanúgy véd, mint újkorában, ráadásul az egyik legjobb beruházás, amire csak költhetsz a biztonságodért.
{{articleGallery[25629].caption}}
Ha Te is körülnéznél, látogass el a 4SR új honlapjára vagy a Podmaniczky út 49. alatt nyílt üzletbe, ahol minden nap délelőtt 10-től 18 óráig, szombaton pedig reggel 9-től 13 óráig várják a betérő motorosokat.