· 2020. június 26. 6

Új motorkölcsönző alkalmazás

Spontán túra? Mehet!

Ha külföldön nyaralsz vagy dolgozol, és motoroznál egyet, a Rent a Ride segítségével gyorsan motorhoz juthatsz. Mi több, kész túratervek is elérhetőek, hogy gyorsan megtaláld a környék legjobb útjait.
Gyakorlatilag új BMW-k sorakoznak a Rent a Ride flottájában, melyet kezdésként Európa hét országában, közel kilencven nagyvárosban érhetsz el. Ez azonban csak a kezdet, ugyanis még idén megduplázzák a résztvevő államok számát – 2020 végére tucatnyi országban lesznek elérhetőek a gépek.

Rent a Ride – bérelj motort egyszerűen!

A praktikus BMW Motorrad Connected alkalmazás segítségével a túratervezés is gyerekjáték, legyen szó látnivalók, érdekes helyszínek vagy a legjobb szerpentinek felfedezéséről.
{{articleGallery[25815].caption}}
Nem mellesleg itt kipróbálhatod a vadonatúj, 2020-as modelleket, hiszen ugyanúgy megtalálható a flottában az általunk már tesztelt F 900 XR és az S 1000 XR továbbfejlesztett, könnyebb és erősebb változata. Az sem marad hoppon, akinek csak A2 jogsija van: többek között G 310 GS és 48 lóerőre fojtott F 900 XR is elérhető. Ha kedvet kaptál egy hétvégi túrához valamelyik újdonsággal, csak keresd fel a Rent a Ride honlapot, ahol megtalálod az elérhető motorokat, az átvételi pontokat és a kölcsönzés részletes feltételeit.