· 2019. július 12.

Kétkerekűmustra a veterános fesztiválon

Motorok a Hungaroringen

Az autóversenyek elengedhetetlen kellékei a szerszámok, a gumik, felnik és maguk az autók. Ugyanakkor rajtuk kívül rendre felbukkannak apró és nagyobb motorok is a futamokon, amikkel a depóban furikáznak a csapatok tagjai. A Hungaroring Classic veterános esemény sem kivétel ez alól, miként galériánkban is láthatjátok.
Most hétvégén a Hungaroring Classicra figyel valamennyi benzinmániás, tudniillik Közép-Európa legnagyobb oldtimeres dzsemborija zajlik éppen Mogyoródon.

Kétkerekűmustra a veterános fesztiválon

Ez a rendezvény ugyan nem a motorkerékpárokról szól, de aki nyitott szemmel jár a depóban, az kiszúrhat egy-egy kétkerekű csemegét is.
{{articleGallery[22568].caption}}
Emellett körülbelül kétszáz klasszikus versenyautót is láthatunk száguldani a hétvégén a mogyoródi F1-es pályán, de nemcsak az autók, hanem korábbi Formula–1-es pilóták és Le Mans-győztesek is tiszteletüket teszik nálunk. Remek programnak ígérkezik, de aki csupán a kétkerekűek miatt látogatna ki, annak máris szolgálhatunk egy kis ízelítővel, hogy milyen érdekes járgányokkal találkozhat a dóban.
{{articleGallery[22570].caption}}
Nyitott szemmel jártunk a boxutcában, és megörökítettünk néhány jópofa gépet, amit galériánkban tekinthettek meg - fogadjátok szeretettel!