· 2020. július 10.

Sportkesztyűk akciója a 4SR-ben

Jó bőr!

Több tucat klasszikus, túra- és sportkesztyű várja a motorosokat az új üzletben, ráadásul most lényegesen olcsóbban juthatsz hozzá a Superbike-pilótákkal közösen fejlesztett holmikhoz.
Újabb akcióval csábítja a motorosokat a 4SR új, budapesti üzlete – ezúttal a minőségi sportkesztyűkre csaphatsz le komoly kedvezménnyel. Szabadon válogathatsz a több tucatnyi modell közül, és most mindegyiket egységesen 10%-kal olcsóbban veheted meg, igaz, a kedvezmény csak a boltban személyesen átvett holmikra vonatkozik. Mi több, további tíz százalék kedvezményt kaphatsz, illetve kaphattok a kampány időtartama alatt, azaz július 10. és 17. között.
{{articleGallery[25974].caption}}

Motoros kesztyűk akciója a 4SR-nél

Ha választasz még egy terméket – vagy hozol valakit, aki szintén vásárol az üzletben – akkor annak árából is 10%-os kedvezményt kapsz, illetve kaptok. Persze nemcsak kesztyűk, hanem sisakok, méretre szabott, légzsák-előkészítéses bőrruhák, motoros lábbelik és karbantartási kellékek is sorakoznak a tágas, megannyi motoros holmit rejtő boltban.
{{articleGallery[25973].caption}}
Ha megnéznéd az akciós ruhákat, felszereléseket, csak keresd fel a 4SR magyar honlapját vagy látogass el személyesen a Podmaniczky utca 49-be, ahol most az egyik legszebb hazai építésű motort is megtekintheted.