· 2018. május 15. 13

Motoros üldözés Floridában

Csak anyu meg ne tudja!

Vajon mi lehet nagyobb büntetés annál, minthogy elkapnak a rendőrök, és megbírságolnak? A floridai motoros szerint ez semmi - ha a szülők megtudják, akkor lesz nemulass!
A 21 éves Daniel Alberto Berroa-Baez jogsi és forgalmi nélkül motorozott Florida Keys-en, amikor az egyenruhások bemérték, s balszerencséjére éppen 120-130-cal száguldott el a traffipax előtt. Több zsaru is a nyomába szegődött, próbálták megállítani, ám a fiatal motoros egyre csak gyorsított, végül több vargabetűt követően már 160-170-nel haladt a konvoj, Daniellel az élen.
Florida Keys, a motorosok paradicsoma
Végül feladta a macska-egér harcot, a rendőröknek mindent bevallott, majd meglepő választ adott, mikor arról faggatták, hogy miért nem állt meg a felszólításra. - Nagyon féltem, hogy édesanyám kiakad, ha megtudja, hogy megint elkaptak a rendőrök - mondta, ami aligha lesz enyhítő körülmény. Története jó példa lehet a magyar motorosoknak is, akik a fórumon fennhangon hirdetik, hogy igazi lúzer, akinek vaj van a füle mögött, mégis megáll a rendőröknek. Lám, Danielnek most a gyorshajtáson és az engedély nélkül vezetésen túl közúti veszélyeztetésért is felelnie kell, amit - a hazai szabályozáshoz hasonlóan - ott sem vesznek félvállról.