· 2019. július 8.

Nyári kikapcsolódás veteránokkal

Motoros Weekend Velencén

Évek óta rendez kötöttségek nélküli, jó hangulatú, családi motoros eseményeket a Pannonia Magyar Gépjárművek Túra Szakosztálya (Pannonia MGTSZ). Ezúttal július második felében tartják az Oldtimer Weekend - Velence elnevezésű összejövetelüket, ami egyben a magyar motorok találkozója is.
Lazulós, beszélgetős, strandolós és motorozós hétvégére invitál mindenkit a Pannonia MGTSZ a Velencei-tó partjára.

Nyári kikapcsolódás veteránokkal és Pannoniákkal

A program 19-én, pénteken kezdődik, aznap érkeznek meg a helyszínre, azaz a Drótszamár kempingbe a találkozó résztvevői. Szombaton indulnak a programok, motoros szempontból a legfontosabb a 10 órakor a kempingből startoló Horváth Géza Emléktúra, melynek keretében a környék legszebb útjait veszik célba a veteránosok. Este motoros lassúsági versenyen mérkőzhetnek meg egymással az öreg járművek gazdái, a fődíj pedig - a dicsőség mellett - egy kétszemélyes vacsora lesz.
{{articleGallery[22491].caption}}
A háromnapos rendezvény legjobban várt eseménye kétségkívül a Pannonia Mgtsz klubtalálkozó és a Pannonia P20-21 országos márkatalálkozó, melyre minden évben rengetegen jönnek el magyar motorjaikkal.
{{articleGallery[22492].caption}}
A Weekendnek nincs külön nevezési díja, a veteránnal érkezők, látogatók és nézelődők a megszokott strandbelépő kifizetésével vehetnek részt a fesztiválon. Ha kíváncsiak vagytok a programra, azt javasoljuk, keressétek fel a Pannonia MGTSZ honlapját, ahol a motorokról és az összejövetelről is hasznos részleteket tudhattok meg.