Jóllehet, tavaly még az ország észak-keleti harmadába kellett elzarándokolnia a motorosoknak, hogy megtekintsék a hazai világjárók legújabb kisfilmjeit, így is komoly nézősereg gyűlt össze a 2023-as ózdi eseményen:

Ezek után már nem is lehetett kérdéses, hogy idén folytatódik a hagyomány, mégpedig azzal a különbséggel, hogy most egy fővároshoz közeli helyszínen, Százhalombattán várják a motorosokat.

Százhalombattán rendezik az idei Motoros YouTuber-találkozót

Nemrég kikerült a Facebook-eseménybe a találkozó részletes programja is, amiből kiderült, hogy – többek között – erdélyi, grúz és dél-amerikai beszámolókkal készülnek a sokat látott túrázók, és a sok-sok érdekes történetnek, illetve videónak köszönhetően délelőtt tíztől egészen délután négy óráig tart – mármint hivatalosan – az esemény.

motoros-youtuber-talalkozo-2024-szazhalombatta
A szervezők alaposságáról árulkodik, hogy ilyen itinereket készítettek a messzebbről érkezőknek, akik így már biztosan megtalálják a programnak helyet adó KlubSirály Csónakházat

Ha Te is ott lennél a II. Motoros YouTuber-találkozón, csak kattints az esemény oldalára, ahol mindent megtudhatsz a szervezőktől.