Az ötvenes városi modellektől, a tisztán elektromos típusokon át, egészen az X-Nord 400 crossoverig terjed a Motron választéka, így az AM, A1, A2 vagy A jogosítványt szerzett motorosok is megtalálhatják a hozzájuk és persze vezetői engedélyükhöz passzoló motort.

Már Magyarországon is kaphatóak a Motron újdonságai

Februári márkabemutatónkban már kiveséztük, hogy milyen modellekkel rukkolt elő a Motron, napjainkban pedig már élőben is megnézheted a formás robogókat, kalandmotorokat és klasszikus csupaszgépeket.

motron-modellek-a-ksr-nel
Éppen egy tucatnyi típus sorakozik a Motron kínálatában: két ötvenes és két 125-ös robogó, négy elektromos modell, valamint négy motorkerékpár, ami még idén bővül egy új taggal, az X-Nord 400-zal 

Az első hazai Motron-szállítmányban többek között X-Nord 125 névre hallgató crossoverek is érkeztek, sőt ezek rögtön kétféle változatban kaphatóak Magyarországon. A gyári bukókeret és a nagy terhelhetőségű csomagtartó mindkét kivitelnél alapfelszereltség, ám a Touring kiadáshoz két oldaldoboz és egy topcase is jár.

motron-modellek-a-ksr-nel
A karcsú X-Nord 125 Touring kiadása gyárilag három dobozzal felszerelt, hogy a hosszabb utakra se kelljen hátizsákot cipelned 

Mivel 13 lovas és 125 köbcentis gépről van szó, már 16 éves kortól, A1-es jogosítvánnyal vezetheted a hétköznapi ingázásra és hétvégi aszfaltos vagy földutas túrákra egyaránt használható motort. Mi több, ha A-s vagy A2-es jogsival keresnél hasonló stílusú gépet, akkor érdemes várnod kicsit, mert hamarosan érkezik az X-Nord izmosabb, 400-as változata, hogy utassal, csomagokkal is bátran belevághass a nagyobb túrákba.