· 2020. február 19. 53

Február 26-án kitárja kapuit a MAMI

Nyílt nap a MAMI-ban!

Szeptemberben indul a Gépjármű mechatronikai technikus kurzuson belül a Motorkerékpár- és versenymotor- technikus szakirányú képzés. Ezt és a méltán elismert iskola további tanfolyamait is megismerhetitek február utolsó szerdáján.
Érdemes már előre tájékozódnotok a képzési formákról a MAMI honlapján , hogy felkészülten kérdezhessetek a mindig készséges tanároktól.

Nézz be a MAMI-ba!

Az immáron hagyományosnak mondható nyílt napon délután egytől minden részletet megtudhattok a 2020/2021-es tanévkezdésről, továbbá benézhettek a műhelyekbe, vethettek egy pillantást a képzésekhez használt motorokra és motorcsónakokra.
{{articleGallery[24623].caption}}
Nem mellesleg a hazai futamokon is vitézkedő versenygépekkel is közelebbi ismeretségbe kerülhettek, arról nem beszélve, hogy az elmúlt évtizedek legendás kétkerekűi is ott sorakoznak a műhelyben.
Nagyszerű lehetőséget kínál minden benzinvérű nebulónak a MAMI Motorkerékpár- és versenymotor-technikus szakirányú képzése, mely nappali munkarendben 4+1 év alatt szakmai érettségit és erre épülve technikusi végzettséget ad. Aki megszerzi az oklevelet, az előtt nyitva áll a lehetőség, hogy jelentkezzen például az SZIE Integrált versenymérnöki képzésére is.
Tudjatok róla, hogy a részvételhez nincs szükség előjelentkezésre, de érdemes korán érkezni, mert várhatóan sokan ellátogatnak a 1149 Bp., Angol u. 36. szám alatti iskola I. emeleti tantermébe!